Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ψέκασε τα αθλητικά της παπούτσια με οινόπνευμα και έλυσε ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα

Θα σας λύσει τα χέρια!

6 Ιουνίου 2020 20:52
Ψέκασε τα αθλητικά της παπούτσια με οινόπνευμα και έλυσε ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα

Τα κλειστά παπούτσια και ειδικά τα αθλητικά είναι συχνό φαινόμενο μετά από πολλές ώρες περπάτημα να μυρίζουν άσχημα μιας και το πόδι μας μέσα σε αυτά ιδρώνει. Πώς θα γλιτώσετε όμως από αυτήν την κακοσμία;

Το Athensmagazine.gr σας έχει τη λύση και δεν είναι άλλη από το οινόπνευμα. Οι ιδιότητες του οινοπνεύματος είναι πάμπολλες και όλες απίστευτα χρήσιμες. Μια ακόμη και αυτή που θα σας δείξουμε σήμερα. Πριν από αυτή όμως, δείτε τι θα συμβεί αν ψεκάσετε τα μαξιλάρια σας με οινόπνευμα.

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Ψεκάστε το εσωτερικό των παπουτσιών σας με οινόπνευμα και αφήστε τα παπούτσια να στεγνώσουν όλη τη νύχτα. Τα παπούτσια σας μετά από αυτό θα μυρίζουν σαν καινούριο.

Έβαλε τις φλούδες από ένα πορτοκάλι μέσα στα παπούτσια του - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Ένα εξαιρετικό κόλπο για να διατηρήσετε... "φρέσκα" τα παπούτσια σας παρουσιάζει το βίντεο που ακολουθεί. Μάλιστα, ο απόλυτος... πρωταγωνιστής στο βίντεο δεν είναι άλλο από το πορτοκάλι και τις φλούδες του.

Άλλωστε, οι φλούδες του συγκεκριμένου φρούτου δεν μπορούν να καταναλωθούν, ωστόσο, υπάρχουν κάποια τρομερά κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν με καθημερινά πράγματα μέσα στο σπίτι, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει μια φλούδα πορτοκαλιού στο φούρνο σας.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

Καθαριστικό για τις μοκέτες και τα χαλιά με οινόπνευμα και...Θα σας λύσει τα χέρια

Θέλετε να καθαρίσετε μόνοι σας με έναν εύκολο τρόπο και να μην ξοδέψετε χρήματα στα καθαριστήρια; Τώρα που ο καιρός καλυτερεύει σίγουρα θα πρέπει να κρύψετε τα χαλιά και τις μοκέτες από το σπίτι.

Εκτός από αυτό όμως όλοι όσοι έχουν κατοικίδιο ζώο, ειδικά ένα κουταβάκι, ξέρουν πόσο δύσκολοι μπορεί να είναι οι πρώτοι μήνες όσον αφορά την καθαριότητα του σπιτιού. Είναι μια συνεχής μάχη μέχρι να μάθουν να κάνουν την ανάγκη τους έξω και το χαλί λερώνεται πανεύκολα.

Η DeeDee από το blog Clover House είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, αλλά ο γούνινος φίλος της ήταν ένας ηλικιωμένος σκύλος. Ανακάλυψε όμως ένα καθαριστικό με μόλις δυο υλικά που της έλυσε τα χέρια και είναι δυνατό σαν αυτό που θα δείτε εδώ, το οποίο βοηθά στην καθαριότητα του μπάνιου. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ίσα μέρη οινόπνευμα και υγρό απορρυπαντικό πιάτων!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share