Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έριξε σε μια γωνία του μπάνιου ζάχαρη και αλεύρι και σώθηκε από το μεγαλύτερο βασανιστήριο του καλοκαιριού

Θα σας λύσει τα χέρια!

15 Μαΐου 2020 18:27
Έριξε σε μια γωνία του μπάνιου ζάχαρη και αλεύρι και σώθηκε από το μεγαλύτερο βασανιστήριο του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν ήδη κάνει αισθητή την παρουσία τους. Εκτός από τη ζέστη όμως είναι κάτι άλλο που είναι πραγματικό βασανιστήριο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και βρίσκεται μέσα στο σπίτι μας και δεν είναι άλλο από τις κατσαρίδες.

Μη βιαστείτε να προμηθευτείτε εντομοαπωθητικά γεμάτα χημικά, σας έχουμε τη λύση με δύο προϊόντα που σίγουρα υπάρχουν στα ντουλάπια της κουζίνας σας. Ποια είναι αυτά; Η ζάχαρη και το αλεύρι. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο φυσικό προϊόν που απωθεί τις κατσαρίδες, δείτε εδώ ένα ακόμη κόλπο με κρεμμύδι και σκόρδο.

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Αναμείξτε ένα μέρος αλεύρι, ένα μέρος ζάχαρη και προσθέστε ελάχιστο νερό ούτως ώστε να μπορείτε να πλάσετε το μείγμα σας σε μπαλάκια. Τοποθέτησε τα μπαλάκια σε σημεία όπου συχνάζουν οι κατσαρίδες στο σπίτι σου. Το αλεύρι και η ζάχαρη θα λειτουργήσουν ως δόλωμα και σύντομα θα απαλλαχθείς.

Παίρνει ένα μπαλόνι και ρίχνει μέσα αλεύρι! Ο λόγος; Απίθανος! (Video)

Παίρνει ένα μπαλόνι και ρίχνει μέσα αλεύρι! Ο λόγος; Απίθανος!

Έχουμε δει κατά καιρούς διάφορα έξυπνα κόλπα από τους ανθρώπους, με την αφαντασία τους να μας κάνουν να μένουμε με το στόμα ανοιχτό, με την εφευρετικότητά τους!

Δείτε ένα τέλειο κολπάκι:

Ρίχνει μέσα στο βάζο με τα λουλούδια ξύδι και ζάχαρη - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Πόσες φορές δεν σας έχουν φέρει δώρο μια υπέροχη ανθοδέσμη και έχει μαραθεί μέσα σε λίγες μέρες; Πώς θα μπορούσατε λοιπόν να διατηρήσετε τα λουλούδια σας στο βάζο φρέσκα για πολύ μεγαλύτερο διάστημα;

Το ξύδι είναι ένα υλικό που υπάρχει σε κάθε σπίτι και έχει ευεργετικές ιδιότητες, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τοποθετήσετε στην πόρτα του σπιτιού σας με ξύδι και αλάτι. Εκτός από αυτό όμως σε συνδυασμό με λίγη ζάχαρη μπορεί να φανεί θαυματουργό και για τα λουλούδια.

Τι πρέπει να κάνετε;

Ρίξτε στο νερό που έχετε στο βάζο σας μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη και δύο κουταλιές ξύδι. Το αποτέλεσμα που θα δείτε, θα σας αφήσει άφωνους.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share