Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλε μαγειρική σόδα στον κουβά και σφουγγάρισε το σπίτι της - Θα σας συγκλονίσει το αποτέλεσμα

Θα το κάνετε σίγουρα!

11 Μαΐου 2020 08:48
Έβαλε μαγειρική σόδα στον κουβά και σφουγγάρισε το σπίτι της - Θα σας συγκλονίσει το αποτέλεσμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε έναν φυσικό τρόπο για να καθαρίσετε το πάτωμα του σπιτιού σας; Εάν χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα, το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους. Βάλτε την στον κουβά και ξεκινήστε την καθαριότητα του σπιτιού άμεσα.

Οι χρήσεις της μαγειρικής σόδας είναι δεκάδες. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στο καθάρισμα του σπιτιού σας, στο φαγητό, σε μυστικά ομορφιάς -δείτε εδώ τι κάνει στο πρόσωπό σας-, αλλά και σε θέματα υγείας. Είναι αποτελεσματική και αρκετός κόσμος την έχει βάλει στην καθημερινότητα του.

Αν ωστόσο, τη θέλετε για να καθαρίσετε τα πλακάκια σας, δεν έχετε να κάνετε πολλές κινήσεις και ούτε θα κουραστείτε. Διαλύστε μισή κούπα σόδας σε έναν κουβά με ζεστό νερό. Σφουγγαρίστε το πάτωμα και ξεβγάλτε. Το πάτωμα σας θα είναι καθαρό και λαμπερό με ελάχιστη προσπάθεια.

Ανακάτεψε σε ένα μπολ σαμπουάν με μαγειρική σόδα και βούτηξε μέσα τη βούρτσα της - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Η άνοιξη είναι η εποχή που η τριχόπτωση βρίσκεται στο ζενίθ της και όλοι ταλαιπωρούμαστε από τις τρίχες που υπάρχουν παντού και κυρίως πάνω στις χτένες και τις βούρτσες μας. Ακόμη και αυτά τα απλά καθημερινά αντικείμενα θέλουν όμως μερικές φορές καθάρισμα ακόμη κι αν θεωρούμε πως δεν το έχουν ανάγκη.

Τα προϊόντα που βάζουμε στα μαλλιά μας κολλάνε απευθείας πάνω στη βούρτσα μας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται βακτήρια τα οποία θα μεταφερθούν στα μαλλιά μας με το πρώτο χτένισμα και σε συνδυασμό με τις τρίχες που έχουν συλλεχθεί το αποτέλεσμα θα είναι δραματικό.

Το Athensmagazine.gr σου έχει τη λύση και δεν είναι άλλη από τη θαυματουργή μαγειρική σόδα που για ακόμη μια φορά θα σου λύσει το πρόβλημα σου. Αυτό δεν είναι το μόνο tip καθαριότητας που θα έχεις για σύμμαχό σου τη σόδα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε μαγειρική σόδα στα φυτά σας.

Κοιτάξτε λοιπόν πόσο απλό είναι. Αφού αφαιρέσετε τις τρίχες από τις βούρτσες και τις χτένες, μπορείτε να τις βουτήξετε σε ένα μείγμα σόδας μαγειρικής, σαμπουάν και νερού. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό αφού τις αφήσετε να μουλιάσουν για 30-60 λεπτά. Οι βούρτσες σας θα είναι σαν καινούριες!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share