Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Τύλιξε με αλουμινόχαρτο την σιδερώστρα και άρχισε να σιδερώνει - Θα "μείνετε" όταν δείτε το αποτέλεσμα

Θα σας λύσει τα χέρια

25 Μαρτίου 2020 13:20
Τύλιξε με αλουμινόχαρτο την σιδερώστρα και άρχισε να σιδερώνει - Θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια πολύ σπάνια χρήση του αλουμινόχαρτου, την οποία αγνοούσατε ή απλά δεν γνωρίζατε είναι αυτή παρακάτω. Τι θα γίνει αν καλύψετε την σιδερώστρα σας με αυτό;

Θα σας λύσει τα χέρια και θα κάνει το σιδέρωμα των ρούχων παιχνιδάκι. Επίσης, δεν θα χαλάει πλέον η σιδερώστρα σας, αφού το αλουμινόχαρτο απορροφά την θερμοκρασία του σίδερου.

Όπως έχουμε παρουσιάσει και σε παλαιότερα άρθρα μας, το αλουμινόχαρτο είναι από τα πιο ευέλικτα υλικά που έχουμε στο σπίτι μας, με απίστευτες χρήσεις που όπως φαίνεται δεν τελειώνουν ποτέ. Μπορείτε να δείτε ακόμα μια που θα σας χρησιμεύσει το Πάσχα εδώ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να τις ανακαλύψετε:

Αυτή είναι σωστή χρήση του αλουμινόχαρτου - Σίγουρα το έκανες λάθος!

Αυτή είναι η σωστή χρήση του αλουμινόχαρτου και σίγουρα δεν θα την είχατε φανταστεί ποτέ. Και όμως, το κάνατε λάθος τόσο καιρό.

Ελάχιστοι γνωρίζουν την απλή, αλλά μυστική χρησιμότητα του αλουμινόχαρτου. Ευτυχώς ο The Russian Hacker ήρθε για να μας διαφωτίσει!

Είναι must για όσους μένουν με συγκάτοικο! Μπορείτε να δείτε εδώ μια ακόμα χρήση του αλουμινόχαρτου, που δεν γνωρίζατε και θα σας βοηθήσει στο σπίτι.

Σφίγγει στα χέρια της ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Οι χρήσεις του αλουμινόχαρτου είναι πάμπολλες, πέρα από την κλασσική του να διατηρήσουμε το φαγητό αναλλοίωτο τυλίγοντας το σκεύος στο οποίο φυλάσσεται μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και για πολλά άλλα πράγματα.

Το αλουμινόχαρτο είναι καλός αγωγός της θερμότητας και αυτή η κοπέλα είπε να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Τύλιξε λοιπόν μια μπαταρία σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το έσφιξε στο χέρι της. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το χέρι της είχε ζεσταθεί! Κι αν σου φαίνεται περίεργο δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικά ακόμη κόλπα με αλουμινόχαρτο στο βίντεο που ακολουθεί:

Επίσης, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο στον κάδο του πλυντηρίου σας!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share