Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Bed & Bath: Βρήκαμε το πιο χουχουλιάρικο κουβερτοπάπλωμα με -50%!

Θα το λατρέψεις!

8 Δεκεμβρίου 2019 13:48
Bed & Bath: Βρήκαμε το πιο χουχουλιάρικο κουβερτοπάπλωμα με -50%!

Ο χειμώνας έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση του και το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς στα καταστήματα Bed & Bath το απόλυτο must have κομμάτι της σεζόν για τις κρύες νύχτες του χειμώνα που περνάτε στον καναπέ με παρέα ή χωρίς!

Πριν απ' όλα όμως μιας και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τα Χριστούγεννα για εσάς που δεν έχετε στολίσει ακόμη έχουμε να σας προτείνουμε τα 4 στολίδια από τα καταστήματα Zara Home που σίγουρα θα πρέπει να έχετε φέτος στο δέντρο σας!

Το πιο χουχουλιάρικο κουβερτοπάπλωμα που θα αποκτήσετε ποτέ, είναι η επιτομή της άνεσης, ένα υπερ-μαλακό σκέπασμα που θα σας αγκαλιάσει και θα σας προσφέρει μία "φωλιά" για να ξεχαστείτε με τις ώρες. Θα σας κρατήσει στα ζεστά και από τις δύο πλευρές, από τη μία με το flannel ύφασμα και από την άλλη με το sherpa που μοιάζει με μαλλί προβάτου.

Δεν του λείπει ούτε ομορφιά, ούτε πολυτέλεια. Παρά την πλούσια όψη του, είναι τόσο ελαφρύ που θα βαρεθείτε να του αλλάζετε θέση: πότε στον καναπέ σαν ριχτάρι, πότε στο κρεβάτι, μην σας βάζουμε ιδέες αλλά είναι ιδανικό και για τα ταξίδια με αυτοκίνητο. Και το καλύτερο, δεν τσαλακώνει.

Θα το βρείτε διαθέσιμο στα καταστήματα Bed & Bath σε διάφορα χρώματα για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και με -50& έκπτωση!

- 100% συνθετικό

- Βάρος: 600 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο

- Διατίθεται σε διάσταση 130x180 εκ.

- Σε 4 χρώματα

από 55,00 τώρα μόνο με € 24,90 €

Zara Home: 2+1 αντικείμενα που θα κάνουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα!

Αν θέλετε να έχετε το πιο όμορφο στολισμένο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας βρήκαμε τις καλύτερες επιλογές! Στα καταστήματα Zara Home θα βρείτε τα αντικείμενα που χρειάζεστε και σε πολύ καλές τιμές! Επίσης σας βρήκαμε στα καταστήματα Zara και το φωτιστικό που θα δώσει ξεχωριστό στιλ στον χώρο σας!

Τα Χριστούγεννα η φαντασία του καθενός καλπάζει και οι στολισμοί είναι ξεχωριστοί και όλοι όμορφοι! Το τραπέζι όμως θέλει οργάνωση, χρώμα και λίγο extra χρόνο για να στηθεί σωστά! Αν βάλετε δυο τρια ωραία σουπλά και μπολ σε σχήμα αστεριού θα σας κάνουν να τραβήξετε το ενδιαφέρον των φίλων σας!

Επίσης οι χρυσές λεπτομέρειες στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα δώσουν μια άλλη νότα συμπληρώνοντας τέλεια τις επιλογές σας!

Δεν χρειάζεται να βάλετε πάρα πολλά απάνω... η παλέτα σας θα έχει σαν βάση το λευκό (τραπεζομάντηλο, όπως και σερβίτσια) και μετά τα υπόλοιπα στοιχεία θα κλέψουν την παράσταση!

Πάντως μετά το τραπέζι των Χριστουγέννων δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να κάθεστε στον καναπέ του σπιτιού σας με τους φίλους και να χαλαρώνετε! Αν τώρα έχει πολύ κρύο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τέλεια μάλλινη κουβέρτα από το Zara Home!

ΣΟΥΠΛΑ ΝΙΦΑΔΑ ΧΙΟΝΙΟΥ

7.99 €

ΜΠΟΛ ΑΣΤΕΡΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΧΕΙΛΟΣ

4.99 €

ΠΕΤΣΕΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΛΙΝΟ ΖΑΚΑΡ (ΣΕΤ ΤΩΝ 2)

9.99 €

Χριστούγεννα: 4+1 πάμφθηνα στολίδια για το δέντρο σας!

Βρήκαμε για σας τα καλύτερα 4+1 πάμφθηνα Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο σας.

Λίγος καιρός απομένει για τα Χριστούγεννα και εμείς ψάξαμε τα καλύτερα στολίδια της αγοράς για να έχετε ένα δέντρο που θα ξεχωρίσει. Με την ευκαιρία διαβάστε: 3+1 Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας: Πάμφθηνα στολίδια που θα ξεχωρίσουν!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr ψάχνει καθημερινά και βρίσκει μοναδικά κομμάτια από τα Zara Home, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

ΣΤΟΛΙΔΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

4.99 €

ΚΩΔ. 9379/060
Χριστουγεννιάτικο στολίδι σε μορφή Άι Βασίλη καβάλα σε μοτοσικλέτα.

ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΔΕΝΤΡΟΥ ΞΩΤΙΚΟ

3.99 €

ΚΩΔ. 7007/060
Κρεμαστό στολίδι για χριστουγεννιάτικο δέντρο με μορφή ξωτικού με χρυσαφί φιογκάκι για κρέμασμα.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΦΩΣ

5.99 €

ΚΩΔ. 7422/763
Χριστουγεννιάτικη μπάλα από κρύσταλλο με φως. Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με έναν διακόπτη τοποθετημένο στον άνω κρίκο. Λειτουργεί με μια περιλαμβανόμενη μπαταρία LR44.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

7.99 €

ΚΩΔ. 7159/060
Διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο στολίδι σε μορφή περιστεριού.

ΑΣΤΕΡΙ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ

5.99 €

ΚΩΔ. 9319/060
Χριστουγεννιάτικο στολίδι σε σχήμα αστεριού με χάντρες.

3+1 Χριστουγεννιάτικα στολίδια που πρέπει να έχεις φέτος στο δέντρο σου!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη τα πρώτα στολίδια έχουν κάνει την εμφάνισή τους! Εμείς βρήκαμε 3+1 στολίδια που πρέπει να έχεις φέτος στο δέντρο σου.

Με την ευκαιρία διαβάστε: 10 δώρα για τα Χριστούγεννα που δεν πρέπει να πάρεις ούτε στον χειρότερο εχθρό σου!

Αυτή τη φορά πήραμε ιδέες από το Zara Home, το οποίο έχει εξαιρετικά στολίδια και σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις. Η ομάδα του Athensmagazine.gr, έψαξε και βρήκε 4 στολίδια που ταιριάζουν σε κάθε χώρο.

Δείτε τα:

ΣΤΟΛΙΔΙ ΔΕΝΤΡΟΥ
2.99 €

ΚΩΔ. 7067/060

Χριστουγεννιάτικες μπάλες με φως. Ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται με μια απλή περιστροφή του πάνω κρίκου. Λειτουργούν με μια LR44 μπαταρία που περιλαμβάνεται.

ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΦΩΣ

4.99 €

ΚΩΔ. 9361/763

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ
3.99 €

ΚΩΔ. 7415/060

ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΑΡΑΝΔΟΣ
7.99 €

ΚΩΔ. 7158/060

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share