Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Zara home: Βρήκαμε την τέλεια μάλλινη κουβέρτα που είναι σε έκπτωση!

Έχει το τέλειο χρώμα!

31 Οκτωβρίου 2019 11:30
Zara home: Βρήκαμε την τέλεια μάλλινη κουβέρτα που είναι σε έκπτωση!

Ψάξαμε και βρήκαμε την τέλεια μάλλινη κουβέρτα από τα Zara Home, που είναι σε έκπτωση και πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσετε! Πόσο κοστίζει;

Αν είστε λάτρης της διακόσμησης και των στυλάτων διακοσμητικών τότε τις προτάσεις μας θα τις λατρέψετε... Αν θέλετε το υπνοδωμάτιό σας να ξεχωρίζει τότε σας βρήκαμε την ιδανική μάλλινη κουβέρτα στο τέλειο χρώμα. Με την ευκαιρία δείτε: Zara home: Tο ξεχωριστό φωτιστικό που θα δώσει στυλ στο χώρο σας!

Πρόκειται για μάλλινη κουβέρτα με λευκά γαζιά στο περίγραμμα που κάνουν αντίθεση. Κοστίζει 49.99 από 79.99 €.


ΜΑΛΛΙΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΕ ΓΑΖΙΑ
49.99 € ΚΩΔ. 0830/004 160 x 200 cm

ZARA home: Τα Χριστούγεννα κοντεύουν και εμείς βρήκαμε την τέλεια γιρλάντα! Κοστίζει 10 ευρώ!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη τα πρώτα στολίδια έχουν κάνει την εμφάνισή τους! Εμείς βρήκαμε την τέλεια γιρλάντα (από φωτάκια) από τα ZARA home που θα λατρέψετε!

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών -και όχι μόνο-, αφού γονείς και παιδιά γίνονται ένα στολίζοντας το σπίτι τους με φωτάκια και μπάλες! Με την ευκαιρία διαβάστε: 10 δώρα για τα Χριστούγεννα που δεν πρέπει να πάρεις ούτε στον χειρότερο εχθρό σου!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την γιρλάντα που σίγουρα θα χρειαστείτε για το στόλισμα του σπιτιού. Πρόκειται για χριστουγεννιάτικη γιρλάντα από φωτάκια. Μάκρος 5 μέτρα. Λειτουργεί με τρεις μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται).

ΓΙΡΛΑΝΤΑ ΜΕ ΦΩΤΑΚΙΑ
9.99 €

ΚΩΔ. 7184/763

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share