Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εσείς ξέρετε τι θα συμβεί εάν ρίξετε γιαούρτι στην λεκάνη της τουαλέτας σας;

Ιδού η απάντηση!

3 Σεπτεμβρίου 2019 07:34
Εσείς ξέρετε τι θα συμβεί εάν ρίξετε γιαούρτι στην λεκάνη της τουαλέτας σας;

Δοκιμάστε σήμερα αυτό το εύκολο κόλπο με το γιαούρτι και δείτε τι θα συμβεί στη λεκάνη της τουαλέτας σας.

Τι θα χρειαστείτε για λεκάνη που αστράφτει θα χρειαστείτε απλά...λίγο ληγμένο γιαούρτι. Διαβάστε επίσης τι θα συμβεί αν ρίξετε ξύδι στο καζανάκι της τουαλέτας!

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε

Απλώστε ληγμένο γιαούρτι μέσα στη λεκάνη σας και αφήστε το να δράσει για όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να τρίψετε την λεκάνη σας.

Αυτό που θα παρατηρήσετε είναι πως το πουρί θα εξαφανιστεί χωρίς να χρειαστεί να τρίψετε ιδιαίτερα.

Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό;

Το γιαούρτι περιέχει προβιοτικά που βοηθούν τον οργανισμό μας να λειτουργεί σωστά...σε όλους τους τομείς. Το ίδιο συμβαίνει λοιπόν όταν βάζετε γιαούρτι σε σωλήνες και λεκάνες στο σπίτι σας.

Τα βακτήρια και τα ένζυμα που υπάρχουν μέσα στο γιαούρτι διασπούν τα λίπη και όλες τις βρομιές. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, το γιαούρτι για να συντηρείτε καθαρούς τους σωλήνες σας αλλά και για αστραφτερή λεκάνη εύκολα, γρήγορα και πολύ οικονομικά.

Σας αφορά: Τι να κάνετε για να μην μυρίζει άσχημα ο νεροχύτης!

Από τα χειρότερα πράγματα σε μια κουζίνα είναι η δυσάρεστη μυρωδιά που μπορεί να προέρχεται από το νεροχύτη. Ένα κόλπο για να καθαρίσετε τους βουλωμένους σωλήνες ή τις φραγμένες υδρορροές!

Πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν σε λύσεις με ισχυρά χημικά παρασκευάσματα από το εμπόριο, προκειμένου να απαλλαγούν από αυτές τις οσμές. Αυτό που ξεχνούν σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι αυτά τα χημικά επηρεάζουν αρνητικά και σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα των υπόγειων υδάτων.

Με τον απλό τρόπο που ακολουθεί μπορείτε να πετύχετε “με έναν σμπάρο δυό τριγώνια”: να προστατεύσετε τη Φύση και να απομακρύνετε την δυσωδία από την κουζίνα σας.

Γι' αυτό θα χρειαστείτε:
1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
1/2 φλιτζάνι μαγειρικής σόδας
Τι να κάνετε:
Ζεστάνετε τον χυμό λεμονιού και προσθέστε το μέσα στη σόδα για να διαλυθεί καλά. Κάντε το αυτό αργά, επειδή θα υπάρχει κάποια αντίδραση με την μορφή αφρού, μεταξύ σόδας και χυμού.
Στη συνέχεια ρίξτε το διάλυμα σιγά-σιγά μέσα στο νεροχύτη. Περιμένετε 10 λεπτά για να απορροφήσει όλες τις ακαθαρσίες και στη συνέχεια ρίξτε ζεστό νερό.
Αυτό ήταν! Δεν θα υπάρχει πλέον κανένα ίχνος από τις δυσάρεστες οσμές.

Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να καθαρίσετε όλες τις αποχετεύσεις στο σπίτι (π.χ. στο μπάνιο ή στις υδρορροές στο μπαλκόνι) και να αφαιρέστε όλες τις μυρωδιές. Αντί για χυμό λεμονιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αλκοολούχο ξύδι.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share