Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Zara Home: Το τέλειο σετ μπάνιου που κοστίζει μόνο 6 ευρώ!

Θα τρέξετε να το αγοράσετε!

9 Ιουλίου 2019 11:31
Zara Home: Το τέλειο σετ μπάνιου που κοστίζει μόνο 6 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr δεν ξεχνάει ποτέ το σπίτι σας και για αυτόν τον λόγο ψάχνει τα καλύτερα κομμάτια και αξεσουάρ της αγοράς! Αυτή την φορά εντοπίσαμε το τέλειο σετ μπάνιου που κοστίζει μόνο 6 ευρώ και θα το βρείτε στο Zara Home! Εάν επιθυμείτε πιο πολλούς αποθηκευτικούς χώρους τότε σας έχουμε την τέλεια λύση!

Όλοι οι χώροι του σπιτιού μας χρειάζονται ανανέωση και για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να κάνουμε μια έρευνα αγοράς στο Zara Home και εντοπίσαμε ένα πολύ ιδιαίτερο σετ μπάνιου από ορείχαλκο!

Μην αγχώνεστε ότι είναι πολύ μοντέρνο και δεν θα ταιριάζει στο σπίτι σας! Μπορείτε να ξεχωρίσετε ακόμα και από τα μικρά αντικείμενα που κάνουν την διαφορά τους με στιλ!

Εάν ειδικά έχετε μοντέρνο σπίτι τότε θα συμπληρώσει κάποια σημεία που μπορεί να είχατε κενά! Το Athensmagazine.gr σας προτείνει πάντα τα καλύτερα!

Μια μικρή περιγραφή:

Η σύνθεση του αποτελείται από 85% γυαλί και 15% ορείχαλκο! Είναι από τα πιο ωραία και κομψά σετ μπάνιου που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό!

Δείτε το σετ μπάνιου που σας προτείνει το Athensmagazine.gr:

ΣΕΤ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟ
5.99 €

ΣΕΤ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟ
5.99 €

ΣΕΤ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟ
5.99 €

Zara: Το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο που κοστίζει μόνο 8 ευρώ!

Αν είστε λάτρης του minimal και θέλεις να ξεχωρίζεις ακόμα και στις επιλογές του σπιτιού σου τότε σου βρήκαμε το απόλυτο αξεσουάρ μπάνιου από το Zara! Θα πάθετε σοκ με την εκπληκτική του τιμή! Κοστίζει μόνο 8 ευρώ και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάσει όλες τις λεπτομέρειες!

Το μπάνιο είναι ο καθρέπτης της νοικοκυράς και έτσι πρέπει να είναι πάντα οργανωμένο και καθαρό! Γενικά όσο χώρο και αποθηκευτικούς χώρους να έχουμε θέλουμε κι άλλους!

Όταν αποφασίζετε να ανανεώσετε τους χώρους του σπιτιού σας και ιδιαίτερα του μπάνιου πρέπει να προτιμάτε minimal στοιχεία και σε χρώματα που θα ταιριάζουν με όλα! Κι αν όχι τότε θα μπορείτε να κάνετε μια έντονη αντίθεση! Έτσι γίνεται και με το αξεσουάρ μπάνιου που σας προτείνουμε!

Μόλις είδαμε το ορθογώνιο καλάθι ξετρελαθήκαμε γιατί είναι ευρύχωρο και το χρώμα του θα κάνει το μπάνιο σας ακόμα πιο κομψό! Το καλάθι που θα δείτε παρακάτω κοστίζει μόνο 8 ευρώ και θα βάλει σε τάξη όλα τα αντικείμενα που έχετε σκορπισμένα! Διατίθεται και σε άλλα μεγέθη για να ολοκληρώσετε το σετ!

Μια μικρή περιγραφή του καλαθιού:

Ορθογώνιο καλάθι με ύφασμα στο εσωτερικό σε άλλο χρώμα. Ιδανικό για φύλαξη αντικειμένων.

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει:

ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ
7.99 €

ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ
7.99 €

ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ
7.99 €

ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ
7.99 €

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share