Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι λόγοι που θα σε κάνουν να αγοράσεις στεγνωτήριο!

Δικαιούσαι λίγη άνεση και παραπάνω ελεύθερο χρόνο!

18 Φεβρουαρίου 2019 15:31
Οι λόγοι που θα σε κάνουν να αγοράσεις στεγνωτήριο!

Όταν ανοίγεις το νοικοκυριό σου φροντίζεις πρώτα από όλα να έχεις τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές : μια κουζίνα, ένα ψυγείο, ένα πλυντήριο ρούχων. Τα υπόλοιπα συχνά θεωρούνται πολυτέλειες και δεν σκεφτόμαστε καν να αποκτήσουμε κάτι παραπάνω, βάζοντας τον εαυτό μας συνεχώς να παλεύει για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις τις καθημερινότητας.

Για παράδειγμα, έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο πιο εύκολη θα γινόταν η μέρα σας αν είχατε αγοράσει ένα στεγνωτήριο; Εάν θεωρείτε ότι είναι κάτι περιττό, εμείς έχουμε 4 λόγους που θα σας αποδείξουν ότι αξίζει να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα στεγνωτήριο, με την εξελιγμένη τεχνολογία που υπόσχεται να σας λύσει τα χέρια.

Φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο τα ευαίσθητα υφάσματα
Τα ρούχα σου αξίζουν το καλύτερο και ειδικά τα ευαίσθητα και μοναδικά κομμάτια χρειάζονται ειδική φροντίδα. Τα στεγνωτήρια περιποιούνται πραγματικά τα ρούχα σου, ακόμα και τα πιο ιδιαίτερα υφάσματα. Η τεχνολογία DelicateCare εγγυάται την αποφυγή συρρίκνωσης, αφού ο κάδος κάνει συγκεκριμένες κινήσεις στη σωστή θερμοκρασία ανάλογα με το ύφασμα για σωστή φροντίδα με ακρίβεια. Ως αποτέλεσμα, όλα τα ρούχα σου, ακόμα και τα μάλλινα και τα μεταξωτά θα στεγνώσουν γρήγορα και με προσοχή για να μην καταστραφούν.

Τα ρούχα σου μοιάζουν σαν καινούργια και δεν φθείρονται
Έχεις σίγουρα παρατηρήσει ότι τα αγαπημένα σου ρούχα, τα οποία φοράς συνεχώς, κάθε φορά που βγαίνουν από το πλυντήριο και στεγνώνουν για μέρες στην απλώστρα σου, χάνουν και λίγη από τη λάμψη τους. Με το στεγνωτήριο όμως και το σύστημα GentleCare της Electrolux που στεγνώνει τα ρούχα στη μισή θερμοκρασία σε σύγκριση με τα συμβατικά στεγνωτήρια ώστε να μην εκτίθενται ποτέ σε περιττή θερμότητα, η υφή των υφασμάτων θα διατηρηθεί για πολύ περισσότερο καιρό.

Επιπλέον, το σύστημα CycloneCare διασφαλίζει ομοιόμορφο και απαλό στέγνωμα των ρούχων σου από όλες τις μεριές, με ένα κυκλωνικό σύστημα ροής αέρα που στοχεύει ακόμη και τις περιοχές όπως είναι οι τσέπες και οι ραφές για ένα γρήγορο, ακριβές και ομοιόμορφο στέγνωμα. Έτσι, το σχήμα, η αίσθηση και η εμφάνισή τους διατηρούνται με την πάροδο του χρόνου.

Σε βοηθά να εξοικονομείς χρόνο και ενέργεια
Το πιο βασικό και απλό πλεονέκτημα του νέου σου στεγνωτηρίου θα είναι βέβαια ότι δε θα καταναλώνεις χρόνο και ενέργεια για να απλώσεις τα ρούχα σου να στεγνώσουν, ενώ υπάρχει τεχνολογία κατάλληλη για να το αναλάβει και να το κάνει καλύτερα. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα SensiCare που διαθέτουν τα στεγνωτήρια Electrolux, μετράει την υγρασία σε κάθε φορτίο και προσαρμόζει το χρόνο στεγνώματος, ώστε τα ρούχα να προστατεύονται από την υπερβολική θερμότητα. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια χωρίς συμβιβασμούς.

Προσθέτει στη ζωή σου λίγη άνεση και αφαιρεί το άγχος
«Τρέχω στο σπίτι! Βρέχει και έχω απλώσει τα ρούχα στο μπαλκόνι!». Να μια φράση που δεν θα ξαναπείτε ποτέ με το στεγνωτήριο. Οι συσκευές αυτές διαθέτουν την τεχνολογία και τον σχεδιασμό για να κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη και να σας απαλλάξουν από την σκέψη και τον προβληματισμό για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων σας. Χειμώνα, καλοκαίρι, με βροχή, με υγρασία, με χιόνι και με χαλάζι εσείς δε θα χρειαστεί να αγχωθείτε. Σαν σύγχρονη γυναίκα του 2019 αφήστε πίσω την απλώστρα και υποδεχθείτε το στεγνωτήριο.

Τι λέτε, λοιπόν; Μάλλον είναι όντως η ώρα να φροντίσετε τα ρούχα σας αλλά και τον εαυτό σας με ένα στεγνωτήριο και να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share