Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χριστουγεννιάτικος στολισμός: 7 ιδέες για να διακοσμήσετε το δέντρο σας!

7 υπέροχες ιδέες!

28 Νοεμβρίου 2018 10:15
Χριστουγεννιάτικος στολισμός: 7 ιδέες για να διακοσμήσετε το δέντρο σας!

Η εορταστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει και πολλά είναι τα σπίτια που έχουν στολίσει...

Ωστόσο, είναι και κάποιοι που περιμένουν να μπει ο Δεκέμβρης για να στολίσουν το σπίτι τους. Έτσι, εμείς σας παρουσιάζουμε 7 μοναδικές ιδέες για να για να διακοσμήσετε το δέντρο σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έντονη ανησυχία για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη: Το έμφραγμα και η οργή του παρουσιαστή!

Αυτό το δέντρο έχει ξεκάθαρο Σκανδιναβικό ύφος, όμως αυτό που τραβάει την προσοχή είναι οι χάρτινες αυτοσχέδιες γιρλάντες. Μπορείς να φτιάξεις τα πάντα με λίγο σπάγκο και χαρτόνια από καταστήματα για DIY. Αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν κάνεις τις γιρλάντες με τα παιδιά, τα εγγόνια και τα ανίψια σου!

Σε μια μινιμαλιστική επιλογή έχουμε δύο ή τριών ειδών στολίδια, με ξύλινες γιρλάντες και λίγα λεπτά φωτάκια. Είναι ένας πολύ επιτυχημένος στολισμός, με χρήση δύο χρωμάτων (λευκού και ασημένιου), όπου τα δώρα τυλίχθηκαν σε ασπρόμαυρο περιτύλιγμα. Αυτό που μας ενθουσίασε ακόμα περισσότερο είναι το καλάθι στην βάση του δέντρου.

Ο άσπρος-κόκκινος στολισμός είναι ίσως ο πιο δημοφιλής στολισμός. Πέρα από τα προαναφερόμενα χρώματα χρησιμοποιήθηκε το χρώμα του ξύλου μέσα από αντίστοιχου υλικού στολίδια. Πολύ ζεστή και χριστουγεννιάτικη αισθητική, με χρήση πολλών και καλαίσθητων στολιδιών. Πάλι προτιμήθηκαν μονόχρωμα φωτάκια και σχετικά διακριτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθαν τα Χριστούγεννα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο μαγευτικός στολισμός του σπιτιού της!

Αν στέλνεις και σου στέλνουν κάρτες ή αν ακόμα θέλεις να φτιάξεις κάποιες, μπορείς να στολίσεις το δέντρο σου με αυτό τον τρόπο. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο και πολλά είδη καρτών σε βιβλιοπωλεία και πολυκαταστήματα. Εμείς πιστεύουμε πως το εικονιζόμενο δέντρο διαθέτει πολλά στολίδια, πολλά χρώματα και πολλά φωτάκια, αλλά αν θέλεις ένα πιο πληθωρικό δέντρο, είναι και αυτός ένας τρόπος να το αποκτήσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφυλακίστηκε η καθαρίστρια με το πλαστό απολυτήριο Δημοτικού!

Στο εικονιζόμενο δέντρο επιλέχθηκαν λευκά στολίδια και μεταλλικές αποχρώσεις σε χρυσό, ασημένιο και χάλκινο. Αν θέλεις πολλά στολίδια, χωρίς όμως πολλά χρώματα, αυτή είναι μια λύση που παραμένει καλαίσθητη. Τα λαμπάκια είναι στο σωστό μέγεθος αλλά ίσως να είναι πολλά για το συγκεκριμένο δέντρο. Ίσως και όχι. Αυτό θα το κρίνεις με τα φώτα σβηστά!

Αν θέλεις να στολίσεις το δέντρο σου με γεωμετρικά στολίδια, μπορείς να τα αγοράσεις, αν τα φτιάξεις ή να τα παραγγείλεις από το διαδίκτυο. Αν επιλέξεις να φτιάξεις εσύ τα στολίδια θα χρειαστείς χρυσόσκονη και χαρτόνι. Το συνολικό στυλ είναι εξαιρετικά μοντέρνο, ενώ εντυπωσιακή είναι η φρέσκια διακοσμητική ματιά που προσφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος... παρωδία: Φωτογράφος μέθυσε και έκανε... σex με καλεσμένο! Η τραγική κατάληξη

Τα στολίδια είναι μετρημένα και έχουν λευκά λουλούδια, κουκουνάρια, 9 μόλις ορατές μπάλες και φωτάκια με σχήμα περίπου σαν βελανιδιού. Είναι ένα εξαιρετικό μινιμαλιστικό δέντρο και είναι δείκτης πως πρέπει να στολίζονται τα δέντρα που λαμβάνουν υπ’ όψιν την διακόσμηση του σπιτιού. Στην περίπτωση αυτή είναι Σκανδιναβικό και απόλυτα ταιριαστό.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share