Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Θέλεις φυσικό φως μέσα στο σπίτι; - 5 tips που κάνουν «θαύματα»!

Πώς θα κάνεις το σπίτι σου πιο φωτεινό!

17 Αυγούστου 2018 10:19
Θέλεις φυσικό φως μέσα στο σπίτι; - 5 tips που κάνουν «θαύματα»!

Θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο φωτεινό χωρίς να ξοδέψετε ένα σωρό χρήματα σε λογαριασμούς ρεύματος;

Δείτε 5 υπέροχα tips που προτείνει το spirossoulis.com για να αυξήσετε το φυσικό φως μέσα σε αυτό!

Χρησιμοποιήστε καθρέφτες Οι καθρέφτες αντανακλούν το φως και έτσι καλύτερα να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερους καθρέφτες. Κρεμάστε καθρέφτες απέναντι από παράθυρα ή γυάλινες πόρτες για να μεγιστοποιήσετε το φυσικό φως στο δωμάτιό σας.

Έξτρα tip Αγοράστε έπιπλα με γυάλινες επιφάνειες ή μεταλλικά χρώματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (17/08) από την Άντα Λεούση!

Βάψτε με ανοιχτόχρωμες μπογιές Τα ανοιχτά χρώματα αντανακλούν το φως του ήλιου καλύτερα και έτσι ένας τοίχος σε απαλούς τόνους όπως γκρι, κρεμ ή απαλό μπλε θα αναδείξει το φυσικό φως μέσα στο δωμάτιο εύκολα και οικονομικά.

Μετακινήστε έπιπλα Κάποια ογκώδη έπιπλα πολλές φορές εμποδίζουν το φως του ήλιου από το να εισέλθει μέσα στο σπίτι σας. Μετακινήστε τα έπιπλα που είναι κοντά στα παράθυρα ώστε να απέχουν όλα αρκετά εκατοστά από αυτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΤ1: Η νέα σειρά που ετοιμάζεται να γυριστεί στη Μεσσηνία και θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση στα ύψη!

Κατεβάστε τις βαριές κουρτίνες Αν οι κουρτίνες σας είναι πολύ χοντρές τότε το φυσικό φως δε θα μπαίνει με ευκολία μέσα στο δωμάτιό σας. Κατεβάστε τις χοντρές κουρτίνες και επιλέξτε άλλες από πιο λεπτά υφάσματα, όπως λινό ή βαμβάκι.

Μην χρησιμοποιείτε στόρια Αν το δωμάτιό σας είναι σχετικά σκοτεινό από μόνο του τότε μην το κάνετε ακόμα πιο σκοτεινό βάζοντας στόρια στα παράθυρά σας. Αφήστε καλύτερα τα παράθυρά σας γυμνά ή προσθέστε λεπτές κουρτίνες.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share