Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

4 tips που θα λατρέψουν όλες οι νοικοκυρές!

Θα σας λύσουν τα χέρια!

1 Αυγούστου 2018 15:24
4 tips που θα λατρέψουν όλες οι νοικοκυρές!

Τα νέα που σας έχουμε σήμερα θα σας φτιάξουν την ημέρα και τη διάθεση γιατί σας έχουμε 4 tips που σίγουρα δεν έχετε διαβάσει ξανά και αποτελούν «επανάσταση» στο μαγείρεμα!

Πώς θα διατηρείτε όλα τα σκεύη καθαρά ενώ μαγειρεύετε; Πώς θα παραμένει ο φούρνος σας καθαρός μετά από το ψήσιμο ενός κέικ; Πώς θα διατηρήσετε τις πλάκες της τοστιέρας πεντακάθαρες χωρίς να τις πλύνετε και πώς θα μαγειρεύετε δύο διαφορετικά φαγητά μέσα στο ίδιο τηγάνι χωρίς να έχετε πρόβλημα;

Προστατέψτε τον φούρνο σας Σε όλες τις νοικοκυρές έχει τύχει να φτιάξουν ένα κέικ, ένα παστίτσιο ή γενικά φαγητά που έχουν τον κίνδυνο να υπερχειλίσουν και όλες αναρωτιέστε τι είναι αυτό που κάνετε λάθος και γιατί πρέπει να γίνεται όλος ο φούρνος χάλια με το ψήσιμο ενός κέικ. Η SANITAS προνοεί και δημιουργεί μια επιφάνεια φούρνου που θα σας σώσει. Η συγκεκριμένη επιφάνεια τοποθετείται είτε στη σχάρα που θα βάλετε και το ταψί σας ή στο κάτω μέρος του φούρνου για να συγκεντρώσει όλα τα ψίχουλα ή τα υπολλείματα που θα πέσουν από το ταψί και θα λερώσουν τον φούρνο σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2018 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη!

Η επιφάνεια προστασίας πολλαπλών χρήσεων Teflon SANITASχρησιμοποιείται ξανά και ξανά χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να την πλύνετε κανονικά με απορρυπαντικό ή στο πλυντήριο πιάτων και να τη χρησιμοποιήσετε ξανά στην επόμενη δημιουργία σας. Συλλέγει τα υπολείμματα ψησίματος, εξασφαλίζοντας καθαριότητα στη βάση του φούρνου σας και έχει χαμηλό κόστος ανά χρήση! Η συγκεκριμένη επιφάνεια είναι κατάλληλη για χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες (260 °C).

Μετατρέψτε τα σκεύη του φούρνου σε…αντικολλητικά Αν ρωτήσετε μια νοικοκυρά ποια μαγειρικά σκεύη είναι τα αγαπημένα της στην κουζίνα θα σας απαντήσει πως τα αντικολλητικά σκεύη είναι πάντα τα καλύτερα. Τα συγκεκριμένα σκεύη βοηθούν το φαγητό να ψηθεί ακόμα και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες, με ελάχιστο λάδι, ενώ όταν έρθει η ώρα να βγάλετε το φαγητό από το σκεύος σας αυτό βγαίνει εύκολα χωρίς να κολλήσει στον πάτο του. Τι γίνεται όμως με τα σκεύη που δεν είναι αντικολλητικά όπως κάποια από τα ταψιά και τις φόρμες που βάζουμε στον φούρνο μας;

Η SANITAS προνοεί και για αυτό το πρόβλημα της νοικοκυράς και δημιουργεί την αντικολλητική Επιφάνεια Ψησίματος πολλαπλών χρήσεων Τeflon SANITAS. Πρόκειται για μια επιφάνεια που χρησιμοποιείται πολλές φορές και έχει long-term αντικολλητικές ιδιότητες. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και από τις δύο πλευρές και έχει τη δυνατότητα ψησίματος σε ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες. Τοποθετήστε την Επιφάνεια Ψησίματος πάνω στο ταψί και βάλτε πάνω στην επιφάνεια κατευθείαν το φαγητό σας. Ψήστε την πίτσα σας, πίτες, μπριζόλες ή ψάρι πάνω στην επιφάνεια και το αποτέλεσμα ψησίματος θα σας καταπλήξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία: Οι φωτογραφίες της αδερφής του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη με τον Ηλία Ψινάκη πριν την πυρκαγιά στο Μάτι!

Μαγειρέψτε ταυτόχρονα ψάρι και κρέας στο ίδιο σκεύος Θα περιμένατε ποτέ πως θα έφτανε μια μέρα που θα μπορούσατε να ψήσετε ταυτόχρονα ψάρι και κρέας στο ίδιο μαγειρικό σκεύος, χωρίς να μεταφερθούν οι μυρωδιές και οι γεύσεις από το ένα στο άλλο; Ούτε εμείς το πιστεύαμε αλλά η μέρα αυτή έφτασε!Η SANITAS δημιούργησε το πιο χρήσιμο εργαλείο για το μαγείρεμα κάθε νοικοκυράς. Οι Σακούλες πολλαπλών χρήσεων για τοστιέρες & φρυγανιέρες SANITAS έχουν ιδιότητες που δεν φαντάζεστε.

1. Χρησιμοποιήστε τις σακούλες για να ψήσετε το τοστ ή το φαγητό σας σε μια τοστιέρα χωρίς να στάξει το παραμικρό υλικό πάνω στις πλάκες της τοστιέρας σας.

2. Βάλτε το ψωμί σας μέσα στη φρυγανιέρα και απολαύστε τραγανό ψωμάκι χωρίς να χρειαστεί μετά να καθαρίσετε τη φρυγανιέρα σας!

3. Ψήστε στο αντικολλητικό τηγάνι 2 ή και 3 φαγητά ταυτόχρονα χωρίς να μεταφερθεί ίχνος γεύσης ή μυρωδιάς από το ένα φαγητό στο άλλο.

4. Διατηρήστε πεντακάθαρες τις εστίες υγραερίου Όσοι από εσάς έχετε εστίες υγραερίου θα ξέρετε πως το φαγητό σε αυτές μπορεί να γίνει πολύ «μπελαλίδικο». Έτσι κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και ιδιαίτερα κατά το τηγάνισμα του φαγητού πετάγονται πιτσιλιές παντού και οι εστίες λερώνονται πολύ. Αυτό έχεις ως συνέπεια μετά το μαγείρεμα να πρέπει (εκτός από τα μαγειρικά σκεύη) να καθαρίσετε και τις εστίες σας. Η SANITAS καινοτομεί και δημιουργεί την Αντικολλητική επιφάνεια προστασίας Teflon για εστίες υγραερίου SANITAS οι οποίες φροντίζουν και διατηρούν τις εστίες υγραερίου καθαρές από υπολείμματα τροφών που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Πηγή: spirossoulis.com

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share