Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα εκπλαγείς: 7 απίστευτα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με μια σακούλα τροφίμων!

Για ρίξε μία ματιά!

30 Ιουλίου 2018 13:33
Θα εκπλαγείς: 7 απίστευτα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με μια σακούλα τροφίμων!

Είναι γεγονός πως η σακούλα τροφίμων είναι ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα στην κουζίνα!

Για την ακρίβεια είναι χρήσιμη για το σωστό πάγωμα των φαγητών αλλά και για πολλές άλλες χρήσεις που μπορεί να μην είχατε φανταστεί μέχρι σήμερα.

Βάλτε το κουτί με το παγωτό μέσα σε μια σακούλα τροφίμων H σακούλα τροφίμων SANITAS με πρακτικά ΚΛΙΠ μειώνει το οξυγόνο του παγωτού με αποτέλεσμα το παγωτό να μην παγώνει πάρα πολύ αλλά να παραμένει σε μια σωστή θερμοκρασία προς κατανάλωση ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Όταν λοιπόν αφαιρέσετε το παγωτό από τη σακούλα θα δείτε πως θα είναι κρεμώδες και πιο μαλακό, έτοιμο για να το απολαύσετε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τελευταίο ποστ της Χρύσας Σπηλιώτη θα σας κάνει να δακρύσετε! (Photo)

Φτιάξτε πρωινό για έκτακτη ανάγκη Ξυπνήσατε το πρωί και έχετε όρεξη για pancakes; Φτιάξτε μερικές τηγανίτες παραπάνω, βάλτε τις μισές σε μια σακούλα τροφίμων SANITAS με πρακτικά ΚΛΙΠ και τοποθετήστε τη σακούλα στην κατάψυξη. Την επόμενη φορά που θα έχετε όρεξη για τηγανίτες μπορείτε απλά να τις βγάλετε από τη σακούλα τροφίμων και να τις ζεστάνετε σε λίγα δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων.

Σπάστε μπισκότα χωρίς να λερώσετε την κουζίνα Θέλετε να σπάσετε μπισκότα ή φρυγανιές αλλά δεν θέλετε να λερώσετε όλη την κουζίνα;

Η λύση είναι πολύ απλή και θα πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε με μια σακούλα τροφίμων SANITAS με πρακτικά ΚΛΙΠ. Απλά βάλτε τα μπισκότα μέσα στο σακουλάκι, κλείστε το με τα πρακτικά κλιπ που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία και χρησιμοποιώντας ένα βαρύ αντικείμενο σπάστε τα μπισκότα σας σε όσο μικρά κομματάκια θέλετε.

Δημιουργήστε ένα αυτοσχέδιο μίξερ Χρησιμοποιήστε μια σακούλα τροφίμων SANITAS με πρακτικά ΚΛΙΠ για να ανακατέψετε τα υλικά που θέλετε για το κέικ σας ή ακόμα και για την ομελέτα σας. Αυτό το τρικ είναι υπέροχο ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες και το camping που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σακούλα τροφίμων αντί για μπολ.

Μαρινάρετε το κρέας Όλες οι νοικοκυρές γνωρίζετε πως το κρέας για να νοστιμίσει θέλει μαρινάρισμα. Βάλτε τις μπριζόλες μέσα σε μια σακούλα τροφίμων, προσθέστε τα υλικά που θέλετε και κλείστε καλά τη σακούλα. Οι σακούλες τροφίμων αφήνουν εκτός σακούλας τον παραπάνω αέρα με αποτέλεσμα το κρέας να έρχεται σε καλύτερη επαφή με τα υλικά και έτσι γίνεται πιο νόστιμο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μαρτυρία για το Μάτι που συγκλονίζει: Πώς γλιτώσαμε από την πυρκαγιά μένοντας μέσα στο σπίτι μας!

Φτιάξτε εύκολα ομελέτα Χτυπήστε τα αυγά καλά και βάλτε τα μαζί με όλα τα υλικά που θέλετε μέσα στη σακούλα τροφίμων SANITAS με πρακτικά ΚΛΙΠ. Στη συνέχεια κλείστε τη σακούλα τροφίμων και τοποθετήστε την σε ένα κατσαρολάκι με νερό που βράζει. Βράστε την ομελέτα μέσα στη σακούλα τροφίμων για 6-7 λεπτά και φτιάξτε (τόσο απλά!) την πιο νόστιμη αλλά και υγιεινή ομελέτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Έφυγε από την ζωή ο Σπύρος Μήτσης!

Έξτρα tip! Επαναχρησιμοποιήστε τη σακούλα τροφίμων με αυτόν τον τρόπο Αν δεν βάλατε στη σακούλα τροφίμων κάποιο πολύ λαδερό φαγητό ή κρέας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ξανά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε το μέσα έξω και να πλύνετε καλά τη σακούλα τροφίμων με ζεστό νερό και υγρό πιάτων. Αφήστε τη να στεγνώσει καλά και χρησιμοποιήστε την και πάλι.

Οι σακούλες τροφίμων SANITAS με πρακτικά ΚΛΙΠ έχουν μεγαλύτερο πάχος σε σύγκριση με τα multibags αλλά και ειδικά κλιπς για ασφαλές κλείσιμο. Είναι ιδανικές για χρήση στην κατάψυξη και διαθέτουν και χώρο αναγραφής της ημερομηνίας φύλαξης για να σας υπενθυμίζουν έως πότε μπορείτε να καταναλώσετε το προϊόν που έχετε αποθηκεύσει σε αυτές.

Πηγή: spirossoulis.com

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share