Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η πρώτη εντύπωση μετράει! Τι παρατηρούν πρώτα οι άλλοι στο σπίτι σου;

6 Φεβρουαρίου 2018 15:00
Η πρώτη εντύπωση μετράει! Τι παρατηρούν πρώτα  οι άλλοι στο σπίτι σου;

Το ντύσιμο, ο τρόπος ομιλίας, τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι μερικά από τα πράγματα που προσέχουμε σε έναν άνθρωπο όταν τον συναντάμε για πρώτη φορά. Αντίστοιχα, η πρώτη εικόνα του σπιτιού του είναι ικανή να μας αποκαλύψει πολλά για το χαρακτήρα αλλά και την καθημερινότητά του.

Ποιο είναι όμως το πρώτο πράγμα που παρατηρεί ένας επισκέπτης στον προσωπικό σου χώρο; "Η πρώτη εντύπωση σχετίζεται πάντα με τη μυρωδιά", υποστηρίζει η Angela Elias του Popsugar.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 06 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Πράγματι, μια άσχημη μυρωδιά ή η μυρωδιά κλεισούρας μπορεί να αποσπάσει την προσοχή από τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση- όσο αρμονικές και καλόγουστες και αν είναι αυτές. Γι' αυτό, είτε έχεις μαγειρέψει περιμένοντας καλεσμένους, είτε λείπεις πολλές ώρες την ημέρα με αποτέλεσμα να παραλείπεις να ανοίγεις τα παράθυρα του σπιτιού σου, φρόντισε να επανορθώσεις πριν δεχτείς κάποια επίσκεψη.

Αέρισε το χώρο, άναψε ένα αρωματικό κερί ή σιγόβρασε μια μικρή ποσότητα από φλούδες λεμονιού και στικς κανέλας, μισή ώρα πριν την επίσκεψη που περιμένεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 06 Φεβρουαρίου;

Εκτός από τη μυρωδιά, τα πράγματα που παρατηρούν οι επισκέπτες είναι συνήθως η ακαταστασία (αν υπάρχει), τα λουλούδια, η διακόσμηση και το πόσο τακτοποιημένο είναι το μπάνιο σου.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share