Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείτε για πρώτη φορά το χλιδάτο σπίτι της στην Φιλοθέη! Η ντουλάπα υπερπαραγωγή και η κουζίνα που σε ζαλίζει (Photos)

19 Νοεμβρίου 2017 12:27
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείτε για πρώτη φορά το χλιδάτο σπίτι της στην Φιλοθέη! Η ντουλάπα υπερπαραγωγή και η κουζίνα που σε ζαλίζει (Photos)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες του My Style Rocks!

Άλλοτε απασχολεί με την σέξι εμφάνιση της, άλλοτε με την σχέση της με γνωστό πλαστικό χειρούργο και άλλοτε… για τα clopy paste της! Όπως και να έχει, το κορίτσι ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατιάνα Στεφανίδου: Η μαύρη ολόσωμη φόρμα που την έκανε να φαίνεται ακόμα πιο ψηλή! Που θα την βρεις;

Εμείς λοιπόν ψάξαμε (ενδελεχώς είναι η αλήθεια) και βρήκαμε φωτογραφίες από το εσωτερικό της φωλίτσας της με τον μελλοντικό της σύζυγο!

Η ίδια έχει άλλωστε πολλές φορές πει πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του και όχι άδικα, αφού ο Αριστομένης δεν της χαλάει χατήρι!

Το ζευγάρι λοιπόν έχει στεγάσει τον μεγάλο του έρωτα σε μια σούπερ χλιδάτη μεζονέτα στην Φιλοθέη την οποία έχει διακοσμήσει η Αλεξάνδρα! Η καλλονή του My Style Rocks με καταγωγή από την Τρίπολη ζει το όνειρο της αφού όπως έχει η ίδια πει ήρθε στην Αθήνα με στόχο να τα καταφέρει στον χώρο της σόουμπιζ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Η κουμπάρα του ζευγαριού είναι πασίγνωστη ηθοποιός! Δεν φαντάζεστε ποια…

Η ντουλάπα της συγκλονίζει, η κρεβατοκάμαρα κόβει την ανάσα και μέχρι και… η κουζίνα είναι υπερπαραγωγή!

Δείτε φωτογραφίες και θα καταλάβετε:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share