Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

10 Εντυπωσιακές ταπετσαρίες για το μπάνιο σου που θα το κάνουν να φαίνεται...καινούργιο! (Photos)

3 Οκτωβρίου 2017 17:32
10 Εντυπωσιακές ταπετσαρίες για το μπάνιο σου που θα το κάνουν να φαίνεται...καινούργιο! (Photos)

Βαρέθηκες την μονοχρωμία και τα άδεια ντουβάρια που έχει το μπάνιο σου; Θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, αλλά δε μπορείς να βρεις τι είναι αυτό που θα μπορούσες να αλλάξεις; Σου έχω καλά νέα, γιατί βρήκα εντυπωσιακές ταπετσαρίες για το μπάνιο σου! Ναι πολύ καλά άκουσες! Έχω προτάσεις για ταπετσαρίες μπάνιου που θα σε ξετρελάνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέστρεψε στην δουλειά του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης! Σοκάρει η σκελετωμένη του εικόνα (photos)

Είναι μια μικρή αλλαγή- μιας και δεν χρειάζεται να αναδιοργανώσεις όλο το μπάνιο- που όμως θα κάνει τη διαφορά και θα σου αλλάξει εντελώς και τον χώρο, αλλά και την διάθεση. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και πάρε ιδέες για το δικό σου μπάνιο.

Πρότασεις για ταπετσαρίες στο μπάνιο σου

Στόχος είναι να επιλέξεις κάτι που θα ανανεώσει τον χώρο πλήρως. Οπότε μην κολλάς και διάλεξε κάτι διαφορετικό και τολμηρό. Ταξίδεψε σε άλλη εποχή, πιο αριστοκρατική με floral ταπετσαρίες ή ιδιαίτερα γεωμετρικά σχήματα. Μην φοβηθείς να τολμήσεις έντονα και επιβλητικά χρώματα.

Διάλεξε την εποχή, το ύφος και το στυλ που σου αρέσει και βρες την αντίστοιχη ταπετσαρία. Για να την αναδείξεις ακόμα περισσότερο διάλεξε και τον σωστό φωτισμό. Για παράδειγμα, αν επιλέξεις μια ταπετσαρία σαν αυτή με τα λουλούδια, θα σου πρότεινα καλύτερα κίτρινες λάμπες! Οπότε αν έχεις λευκές, κάνε ένα μικρό κόπο για να τις αντικαταστήσεις.

Δώσε μια πιο παιχνιδιάρικη νότα στο μπάνιο σου, επιλέγοντας μια ταπετσαρία με ζώακια. Έτσι κάθε φορά που θα μπαίνει κάποιος στο μπάνιο σου θα βλέπει εικόνες από διάφορα ζώα, πτηνά, ψάρια. Αν επιθυμείς κάτι πιο διακριτικό μπορείς να επιλέξεις ταπετσαρία που να είναι θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει ο αστυνομικός που βρήκε τον Μιχάλη Λεμπιδάκη: "Αυτό το βλέμμα δεν ξεχνιέται..."

Τι εννοώ; Πες ότι σου αρέσουν οι γάτες και θέλεις κάτι αντίστοιχο. Βρες μια ταπετσαρία που εκτός από διάφορες ράτσες από γάτες, θα έχει και αγαπημένες συνήθειες τους. Κάποιο κουβάρι από κλωστή, τα πατουσάκια τους. Μη βάζεις φρένο στη φαντασία σου και βρες αυτό που πραγματικά θα λατρέψεις!

Πηγή: ediva.gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share