Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Tips για κάθε νοικοκυρά! 8 τρόποι για να φαίνονται πάντα τα λευκά σου ρούχα πεντακάθαρα!

8 Σεπτεμβρίου 2017 12:27
Tips για κάθε νοικοκυρά! 8 τρόποι για να φαίνονται πάντα τα λευκά σου ρούχα πεντακάθαρα!

Ένα λευκό φόρεμα είναι ένα από τα βασικότερα ρούχα. Ένα καθαρό λευκό φόρεμα είναι ιδανικό για να δροσιστείτε γύρω από την πόλη το καλοκαίρι και τα λευκά σορτς είναι ιδανικά για τα παιδιά σας. Αλλά, τα λευκά ρούχα φοβίζουν τους ανθρώπους γιατί οποιαδήποτε βρωμιά ή κηλίδα εμφανιστεί στα ρούχα, λάμπει όπως ο ήλιος.

Αν θέλετε να φοράτε το λευκό, αλλά είστε διστακτικοί λόγω των λεκέδων, τότε δείτε τους παρακάτω 8 τρόπους για να έχετε λευκά ρούχα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μου την πέφτει το αγόρι της κολλητής μου και εγώ..." - Η αληθινή εξομολόγηση αναγνώστριας!

1. Προσθέστε χυμό λεμονιού στο πλύσιμο
Βοηθήστε τα λευκά σας ρούχα να φαίνονται ακόμη πιο φρέσκα προσθέτοντας ένα φλιτζάνι χυμό λεμονιού σε καυτό νερό κατά τη διάρκεια της πλύσης.

2. Προσθέστε λευκό ξύδι στο πλύσιμο
Αυτό είναι παλιό, αλλά καλό. Απλά ρίξτε το 1/2 φλιτζάνι αποσταγμένο λευκό ξύδι στον κύκλο ξεβγάλματος των ρούχων σας για πιο λευκά ρούχα.

3. Διάλυμα λεύκανσης

Θα χρειαστείτε ζεστό νερό, 1 φλιτζάνι απορρυπαντικό ρούχων, 1 φλιτζάνι απορρυπαντικό πιάτων, 1 φλιτζάνι χλωρίνη και 1/2 φλιτζάνι βόρακα. Βάλτε τα λευκά σας στο μίγμα για αρκετές ώρες πριν από το πλύσιμο.

4. Ξεχωρίστε τα ρούχα σας
Μην πλύνετε τα λευκά σας ρούχα με τα χρωματιστά, καθώς το χρώμα μπορεί να μεταφερθεί στα λευκά και να τα βάψει. Ξεχωρίστε τα ρούχα σας και πλύνετε τα χωριστά.

5. Αφήστε τα ρούχα σας στον ήλιο
Δοκιμάστε να στεγνώσετε τα λευκά σας ρούχα στον ήλιο. Αφήστε τον ήλιο να βοηθήσει να λευκάνουν τα ρούχα σας φυσικά.

6. Απαλλαγείτε από λεκέδες με απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων

Βάλτε ένα δισκίο πλυσίματος πιάτων στο πλυντήριο ρούχων σας. Οι οξειδωτικοί παράγοντες βοηθούν στην απομάκρυνση λεκέδων από πιάτα δουλεύουν και στα λευκά σας ρούχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικιαστικός θάνατος 18χρονης: Της "έσκασαν" πέντε σακουλάκια έκσταση στο στομάχι της!

7. Βυθίστε τα λευκά σας στη μαγειρική σόδα
Για πιο φωτεινά λευκά, αναμίξτε 4 φλιτζάνια νερό με ένα φλιτζάνι σόδα. Αφήστε τα λευκά σας ρούχα εκεί για αρκετές ώρες πριν τα βάλετε στο πλυντήριο.

8. Δοκιμάστε οξυζενέ
Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ιδανικό για την απομάκρυνση των λεκέδων από τα λευκά σας ρούχα. Προσθέστε 1/2 φλιτζάνι υπεροξείδιο στο πλυντήριο σας και θα έχετε λαμπρά αποτελέσματα..

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share