Το γνωστό supermodel και μούσα διάσημων fashion designers όπως ο Jean Paul Gaultier και ο Zac Posen, αποφάσισε πρόσφατα να ανακαινίσει ένα διαμέρισμα στην περιοχή Westchester της Νέας Υόρκης και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Το συγκεκριμένο σπίτι τράβηξε την προσοχή της ίδιας και του συζύγου της με την πρώτη ματιά, ενώ πρόκειται για έναν χώρο που δεν είχε «πειραχτεί» καθόλου από τη στιγμή που χτίστηκε, στα χρόνια της δεκαετίας του ’80.

Με ένα ιδιαίτερο open space σχεδιασμό και με βάση το λευκό χρώμα, κατά κύριο λόγο, το σπίτι αυτό αποπνέει μία clean αισθητική που όμως μόνο βαρετή δεν είναι, αφού το όμορφο μοντέλο έχει φροντίσει να το διανθίσει με pop πινελιές που «σπάνε» το μίνιμαλ ύφος και προσθέτουν απίστευτο χαρακτήρα στον χώρο.

λιστα, αυτό ήτα και το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας, αφού όπως δήλωσε και η ίδια στη Vogue, για λογαριασμό της ποίας φωτογραφήθηκε μέσα στον χώρο της, το πιο απαιτητικό που είχαν να κάνουν ήταν το να κρεμάσουν όλα αυτά τα έργα τέχνης στον τοίχο. «Μπορούμε εύκολα να κάνουμε πράγματα όπως να γκρεμίζουμε τοίχους αλλά το να κρεμάσουμε αυτά τα κομμάτια πραγματικά μας πήρε ολόκληρες εβδομάδες!».

ΠΗΓΗl jenny