Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός παλαιού διαμερίσματος με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό!

8 Ιουνίου 2017 12:15
Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός παλαιού διαμερίσματος με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό!

Ο φωτογράφος Andrey Bezuglov ζήτησε από το studio 2B.group να αναλάβει την ανακαίνιση ενός παλαιού διαμερίσματος 40 τ.μ., που ήθελε να χρησιμοποιεί και ως βοηθητικό χώρο εργασίας. Προϋπόθεση ήταν η δυναμική τελική εικόνα και ο χαμηλός προϋπολογισμός του έργου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - πρόκληση: Ο πανηγυρισμός του Σπαλιάρα όταν αποχώρησε ο Μπο που σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε! (video)





Οι αρχιτέκτονες Slava Balbek και Anna Kruglova, καθαίρεσαν τους εσωτερικούς τοίχους χωρίς να σβήσουν τα σημάδια τους. Άφησαν τους σοβάδες και τα καλοριφέρ να δείχνουν τα σημάδια της φθοράς και ενέταξαν στην τελική εικόνα αδρές επιφάνειες από τα νέα δομικά υλικά.

Ζεστά υλικά, όπως το ξύλο και τα υφάσματα συνδυάστηκαν με τον ανοξείδωτο χάλυβα και την τσιμεντοκονία, ορίζοντας μία αρμονική συνύπαρξη.





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Καρέ - καρέ η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπο! Έφυγε στην κυριολεξία μισός άνθρωπος από τον Άγιο Δομίνικο (photos+videos)


Η ομάδα μελέτης δεν φοβήθηκε να δείξει την παλαιότητα του κτιρίου, αντίθετα την έκανε καμβά πάνω στον οποίο έκανε όλες τις αλλαγές, παρουσιάζοντας ένα σύγχρονο studio με βιομηχανική εικόνα που απευθύνεται σε έναν νέο και δυναμικό επαγγελματία.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share