Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτές οι υπέροχες βεράντες σπιτιών μας κάνουν να τις ζηλεύουμε! (Photos)

2 Ιουνίου 2017 18:40
Αυτές οι υπέροχες βεράντες σπιτιών μας κάνουν να τις ζηλεύουμε! (Photos)

Μπορεί να μην έχετε βεράντα στο σπίτι, μπορεί η βεράντα σας να είναι πολύ μικρή ή μπορεί και να την έχετε αφήσει ανεκμετάλλευτη. Εμείς σας έχουμε υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε τη δική σας μικρή βεράντα με τους πιο απλούς και οικονομικούς τρόπους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Απίστευτη αποκάλυψη για στημένους τσακωμούς! "Ερχόταν η κάμερα και…"

Βρήκαμε, λοιπόν, 12 πανέμορφες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους βεράντες, από διάφορα μέρη του κόσμου οι οποίες μας εντυπωσίασαν.

Ξεχάστε τις μεγάλες βεράντες. Ένας άδειος τοίχος είναι αρκετός για να φτιάξετε έναν κάθετο μικρό κηπάκο τον οποίο μπορείτε να φτιάξετε και εσείς πανεύκολα αρκεί να έχετε μια ξύλινη απλή σκάλα. Έτσι θα εξοικονομήσετε και πολύ χώρο.

Αυτή η παριζιάνικη ταράτσα είναι τέλεια για βραδινές συγκεντρώσεις και δείπνα κάτω από το φως των κεριών.

Βάζοντας ένα πλέγμα σε έναν από τους τοίχους της βεράντας σας μπορείτε να κρεμάσετε από αυτό μικρά και πιο μεγάλα γλαστράκια με φυτά.

Ποιος είπε ότι όλες οι βεράντες πρέπει να βρίσκονται έξω; Υπάρχουν πάρα πολλά διαμερίσματα στο εξωτερικό που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Έτσι οι ιδιοκτήτες τους φτιάχνουν υπέροχες βεράντες στο εσωτερικό του σπιτιού. Η συγκεκριμένη μας έχει ενθουσιάσει.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να διακοσμήσετε μια βεράντα είνα να την γεμίσετε με λουλούδια. Θα ενθουσιαστείτε από το αποτέλεσμα και δεν θα έχετε ξοδέψει και πολλά χρήματα για να το φτιάξετε.

Στην βεράντα σας μπορείτε να βάλετε ακόμα και ράφια έτσι ώστε να ακουμπάτε σε αυτά λουλούδια, γλάστρες αλλά και εργαλεία.

Στο Brooklyn, στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας βρίσκεται αυτή η ιδιαίτερη βεράντα. Όπως βλέπετε και εσείς είναι γεμάτη πράσινο! Μας αρέσει!

πηγη: spirossoulis

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share