Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μεταμορφώστε το υπνοδωμάτιό σας σε έναν ανοιξιάτικο χώρο! Ορίστε πώς θα το καταφέρετε

10 Μαΐου 2017 17:44
Μεταμορφώστε το υπνοδωμάτιό σας σε έναν ανοιξιάτικο χώρο! Ορίστε πώς θα το καταφέρετε

Ήρθε η ώρα να αποχωριστείτε σιγά-σιγά τα βαριά σκεπάσματα και παπλώματα, που σας συντρόφευαν τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Δώστε στο υπνοδωμάτιό σας μια πιο ανάλαφρη και ανοιξιάτικη πνοή, δημιουργώντας έναν φωτεινό και χαρούμενο χώρο για να ξεκουράζεστε. Αν απορείτε για το πώς μπορεί να γίνει αυτό, εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες που σας προτείνουμε.

Αρκετά μεγάλος πίνακας Ένας πίνακας σε πολύ μεγάλο μέγεθος, τοποθετημένος αντί για προσκέφαλο στην κρεβατοκάμαρά σας θα δώσει ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Επιλέξτε έναν πίνακα με πολλά, έντονα και φωτεινά χρώματα. Συνδυάστε το με ανοιχτόχρωμα και λευκά σεντόνια που θα φωτίσουν τον χώρο σας και θα τον κάνουν πιο λαμπερό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκάλυψη: Τελικά, ποιος αποχωρεί; Ποιος κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας; Φοβερό παρασκήνιο! (Video)

Χρωματιστά και λουλουδάτα σχέδια Καταχωνιάστε σε μια ντουλάπα τα σκούρα σεντόνια σας και αντικαταστήστε τα με σεντόνια και παπλωματοθήκη σε φωτεινά χρώματα, όπως το πορτοκαλί, σε διάφορα μοτίβα όλα μαζί συνδυασμένα. Προτιμήστε βαμβακερά ή λινά υφάσματα που θα δροσίσουν το κρεβάτι σας μιας και επιτρέπουν στο σώμα σας να αναπνέει. Απογειώστε τη νέα σας διακόσμηση και με μια κουρτίνα στις ίδιες αποχρώσεις και ένα βάζο με διακοσμητικά λουλούδια για φρεσκάδα και ζωντάνια στον χώρο.

Ταπετσαρία Επιλέξτε μια πρωτότυπη ταπετσαρία για να βάλετε στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας. Μπορεί να είναι ένα λιτό σχέδιο, όπως ένα δέντρο ή φυτό που ανθίζει ή κάτι πιο αφηρημένο με έντονα χρώματα, όπως με τον πίνακα ζωγραφικής παραπάνω

Αυτοκόλλητα σε έντονα χρώματα Αν έχετε λευκό τοίχο, κολλήστε σε σειρά πολλά τετράγωνα αυτοκόλλητα, που μοιάζουν με κάδρα, σε πολύ έντονα χρώματα. Τολμήστε να κάνετε και την ίδια διαδικασία και στο κρεβάτι σας, συνδυάζοντας τα λευκά σας σεντόνια με σεντόνια, μαξιλαροθήκες και ελαφριές κουβέρτες σε άλλα έντονα χρώματα.

Πολλά έντονα χρώματα όλα μαζί για να κάνουν αντίθεση με το λευκό.

Πολυθρόνα σε έντονο χρώμα Φέρτε το χρώμα στο υπνοδωμάτιό σας τοποθετώντας ένα έπιπλο, όπως μια πολυθρόνα ή ένα κομοδίνο, σε πολύ έντονο και φωτεινό χρώμα. Συνδυάστε στη συνέχεια κάδρα και σεντόνια με το χρώμα του επίπλου για να έχετε ένα αρμονικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Γιατί και ένα μόνο αντικείμενο στην κατάλληλη απόχρωση αρκεί για να φέρει την Άνοιξη!

Πηγή: YOUWEEKLY

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share