Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ερείπιο η ιστορική βίλα του Γαβαλά στην Μύκονο: Εικόνες από το εσωτερικό της (video)

10 Μαΐου 2017 13:03
Ερείπιο η ιστορική βίλα του Γαβαλά στην Μύκονο: Εικόνες από το εσωτερικό της (video)

Η σημερινή εικόνα της θρυλικής βίλας, την οποία είχε φωτογραφίσει και η Vogue, του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο δεν θυμίζει σε τίποτα τις ένδοξες εποχές της χλιδής και των μυθικών πάρτι που γίνονταν εκεί.

Οι εποχές αυτές έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, μετά και την τεράστια οικονομική περιπέτεια που πέρασε τα τελευταία χρόνια ο Λάκης Γαβαλάς και είχε ως συνέπεια να οδηγηθεί και στη φυλακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η κίνηση ματ των Διασήμων που έφερε την μεγάλη ανατροπή! Τα νεύρα, η ένταση, το ξεχωριστό έπαθλο και ένας Ντάνος να "γυαλίζει" το μάτι του (videos)

Για πολλές δεκαετίες τα πάρτι στη θρυλική βίλα του επιχειρηματία στη Μύκονο ήταν σημείο αναφοράς στο Νησί των Ανέμων και συγκέντρωναν την αφρόκρεμα της ελληνικής μόδας και σόουμπιζ.

Πολύ γνωστά ονόματα, όπως οι Μιχάλης Ασλάνης, Βάνα Μπάρμπα, Νατάσα Λιακουνάκου, Χριστίνα, Παππά, Μάκης Τσέλιος, Στράτος Τζώρτζογλου, Αλέκος Συσσοβίτης, Πέτρος Κωστόπουλος, Τζένη Μπαλατσινού, Μπέττυ Μαγγίρα, Αννίτα Ναθαναήλ και πολλοί ακόμα επώνυμοι, όπως θα δείτε στα ρετρό ακυκλοφόρητα πλάνα που εξασφάλισε το Mykonos Live TV, έχουν διαβεί τις πόρτες της βίλας Γαβαλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκάλυψη: Τελικά, ποιος αποχωρεί; Ποιος κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας; Φοβερό παρασκήνιο! (Video)

Το σπίτι, μάλιστα, ήταν τόσο όμορφο που το είχε φωτογραφίσει ακόμη και η Vogue, σχολιάζοντας ότι είναι ένα από τα πιο καλόγουστα και ατμοσφαιρικά σπίτια της Μεσογείου.

Ωστόσο, η σημερινή εικόνα του σπιτιού του Λάκη Γαβαλά δεν έχει καμία σχέση με τους χώρους αυτούς που απεικονίζονται στο κορυφαίο περιοδικό μόδας. Η βίλα είναι άδεια και εγκαταλελειμμένη. Ακαθαρσίες παντού, άδεια και βρόμικη πισίνα, σπασμένες πόρτες και δοκάρια, φθαρμένοι τοίχοι και πατώματα, αλλά και μια κατεστραμμένη αιώρα συνθέτουν την εικόνα της εγκατάλειψης και της παρακμής!

Πηγή: iefimerida.gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share