Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το νούμερο 1 trend στο μπάνιο που έχει ξετρελάνει το Pinterest αλλά κι όλους τους διακοσμητές (photos)

30 Απριλίου 2017 14:08
Αυτό είναι το νούμερο 1 trend στο μπάνιο που έχει ξετρελάνει το Pinterest αλλά κι όλους τους διακοσμητές (photos)

Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου συνηθισμένο φαινόμενο το να υπάρχει πράσινο -οποιουδήποτε είδους πράσινο- στο μπάνιο του σπιτιού. Τι θα λέγατε όμως, αν σας διαβεβαιώναμε πως στο εξωτερικό αυτό είναι το Νο1 trend για το μπάνιο;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αποκαλύπτουμε τι έκαναν οι γυναίκες και τρέλαναν τον Χρανιώτη. Τι θα δούμε σήμερα στο παιχνίδι...

Τα φυτά, λοιπόν, μπορεί να δείξουν πολύ σικ και στιλάτα σε μια μπανιέρα, σε μια γωνιά στο πάτωμα του μπάνιου ή και σε κάποιο σημείο στον νιπτήρα.

Τα πλεονεκτήματα, όμως, δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ότι ομορφαίνουν τον χώρο. Στην πραγματικότητα τα φυτά εσωτερικού χώρου βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα φιλτράροντας και κρατώντας εκτός σπιτιού τους ρύπους. Σύμφωνα με έρευνα του Institute of Environmental Biotechnology τα φυτά εσωτερικού χώρου μειώνουν επίσης το στρες και βοηθούν στην αύξηση της δημιουργικότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Κολιδά: Αποκαλύπτει τα μυστικά για να διατηρεί το κορμί της αλλά και το ποιος άντρας την ιντριγκάρει!

Για να έχετε, λοιπόν, ένα μπάνιο καθαρό και χωρίς μικρόβια και βακτήρια θα χρειαστεί να βάλετε σε αυτό 1-2 φυτά.

Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς να διακοσμήσετε ένα φυτό στην μπανιέρα ή την ντουζιέρα σας (γιατί αυτή είναι η τελευταία μόδα) αλλά παρόλα αυτά θέλετε να δοκιμάσετε, εμείς θα σας δώσουμε πολλές ιδέες και έμπνευση.

Πηγή: Spirossoulis.gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share