Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σας βρήκαμε -ίσως- το ομορφότερο σπίτι στη Μύκονο (Photos)

29 Απριλίου 2017 17:58
Σας βρήκαμε -ίσως- το ομορφότερο σπίτι στη Μύκονο (Photos)

Η Μύκονος είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα νησιά που μας έκανε παγκοσμίως διάσημους, αλλά δεν είναι μόνο πάρτι και ξεσάλωμα. Εκεί θα βρείτε και πολλές επιλογές για άλλου είδους διακοπές όπως αυτή η υπέροχη βίλα, που είναι ιδανική για νεόνυμφους.

Οι Mykonos Panormos Villas είναι 11 βίλες που προσφέρονται για καλοκαιρινές αποδράσεις σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου. Εκεί θα βρείτε και την Βίλα Anassa η οποία κατάφερε να μας κερδίσει με την εκπληκτική διακόσμηση και αρχιτεκτονική της. Πρόκειται για ένα μαγευτικό μέρος όπου οι διακοπές αποκτούν άλλη διάσταση. Η παράδοση ενώνεται με την προσιτή πολυτέλεια και σας προσφέρουν ένα μέρος για ονειρεμένες διακοπές.

Ένα μεγάλο μέρος της βίλας είναι φτιαγμένο από πέτρα που συνδυάζεται φανταστικά με το λευκό των σπιτιών της Μυκόνου με τα κλασικά παραδοσιακά μπλε παράθυρα που φαίνονται σαν να έχουν ξεπηδήσει από τις απέραντες τιρκουάζ θάλασσες του νησιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ο Στέλιος Χανταμπάκης απαντά για πρώτη φορά για την περίφημη κλίκα, τον Αγγελόπουλο και το bullying στην Παπαδοπούλου! "Θα ζητήσω συγγνώμη από όλη την οικογένεια σου"

Υπνοδωμάτια Όλη η βίλα έχει διακοσμηθεί με vintage έπιπλα που ταιριάζουν πολύ στο νησιώτικο σκηνικό. Η κρεβατοκάμαρα είναι διακοσμημένη σε απαλούς μπλε τόνους που συνδυάζονται τέλεια με το λευκό. Στο δωμάτιο φυσικά κυριαρχεί η κυκλαδίτικη διακόσμηση που διακρίνεται από τη λιτότητά της.

Η όμορφη καρέκλα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τύπους διακόσμησης καθώς είναι σε κλασική γραμμή, αλλά με το μαξιλαράκι με τα θαλασσί σχέδια αποκτάει πιο ανάλαφρη μορφή.

Η βίλα διαθέτει 7 υπνοδωμάτια τα οποία είναι διακοσμημένα κυρίως σε τόνους του μπλε και του λευκού.

Μπάνιο Ακόμα και αγουροξυπνημένοι, δεν πρόκειται να χάσετε τον δρόμο προς το μπάνιο καθώς είναι στρωμένος με βότσαλα που φέρνουν στο μυαλό την παραλία που σας περιμένει κοντά.

Η αρχιτεκτονική του μπάνιου ξεπερνάει κάθε φαντασία και μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόσα μπάνια την ημέρα θα κάναμε αν βρισκόμασταν για λίγες μέρες σε αυτή τη βίλα. Το λευκό κυριαρχεί και σε αυτόν τον χώρο, το οποίο όμως σπάει από μαύρες μαντεμένιες λεπτομέρειες και καλάθια από μπαμπού.

Στο δεύτερο μπάνιο η διακόσμηση είναι ελαφρώς πιο μοντέρνα, ενώ ο ένας τοίχος έχει βαφτεί με θαλασσί και γκρι ρίγες σε διάφορες αποχρώσεις. Το ξύλινο ταβάνι που υπάρχει σε όλο το σπίτι ταιριάζει φανταστικά με τη vintage διακόσμηση.

Κουζίνα Η κουζίνα είναι παραδοσιακά διακοσμημένη με όμορφα vintage ντουλάπια και ανοιχτά ράφια που φέτος είδαμε να είναι πολύ στη μόδα.

Τραπεζαρία Ακριβώς δίπλα στην κουζίνα βρίσκεται η τραπεζαρία σε έναν χώρο αρκετά μίνιμαλ αλλά με ιδιαίτερες πινελιές. Ο ξύλινος κορμός στη γωνία της τραπεζαρίας δίνει απίστευτο στιλ στον χώρο. Φανταστείτε λοιπόν να τρώτε το μεσημεριανό ή το πρωινό σας σε μια βίλα σαν και αυτή.

Μπορεί η συγκεκριμένη βίλα να κοστίζει γύρω στα 1.500 ευρώ (αυτή την περίοδο) τη βραδιά αλλά αν μπορούσατε να βρείτε άλλα 6 ζευγάρια θα σας έβγαινε γύρω στα 100 ευρώ το άτομο - αλλά θα σας χαλούσε τον μήνα του μέλιτος.

Σαλόνι Το σαλόνι είναι διακοσμημένο στο ίδιο ύφος με το υπόλοιπο σπίτι, μόνο που εδώ κυριαρχούν οι μπεζ τόνοι αντί του μπλε. Η διακόσμηση είναι απλή αλλά εντυπωσιακή με παλιά έπιπλα που δίνουν χαρακτήρα στον χώρο. Άλλωστε το καλοκαίρι στη Μύκονο δεν θα κάτσετε πολλές ώρες μέσα στο σαλόνι κλειδωμένοι.

Βεράντα Η βεράντα της βίλας είναι εκπληκτική και έχει θέα προς την πισίνα και τη θάλασσα. Εδώ θα περάσετε λογικά τις περισσότερες ώρες της ημέρας όπου θα κάθεστε με την παρέα σας να πίνετε τον απογευματινό καφέ και να τρώτε κάποια από τα πιο γνωστά μυκονιάτικα γλυκά, όπως είναι τα διάσημα αμυγδαλωτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Κολιδά: Για πρώτη φορά μιλάει ευθέως για το σεξ με τον Μισθοφόρο, για το ποιος έχει εμμονή με το σεξ από τους Μαχητές (δεν είναι ο Σπαλιάρας) και πόσα λεφτά πήρε από το Survivor

Νομίζω όλοι μας θέλουμε να ζήσουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας την εμπειρία του να κολυμπάς στην πισίνα μιας βίλας σαν και αυτή και να βλέπεις σαν πιάτο μπροστά σου να ξετυλίγεται η απέραντη θάλασσα.

Τραπεζαρία στη βεράντα Μπορεί η τραπεζαρία δίπλα στην κουζίνα μέσα στο σπίτι να είναι πανέμορφη, αλλά σίγουρα δεν συγκρίνεται με αυτήν την τραπεζαρία που έχει στηθεί λίγο πιο δίπλα από την πισίνα. Κάντε τη βουτιά σας και αμέσως καθίστε για φαγητό με θέα τη θάλασσα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για τις καλοκαιρινές του διακοπές;

Μπορεί όλα αυτά να φαίνονται πολύ ειδυλλιακά και λίγο μακριά από την πραγματικότητα του μέσου Έλληνα αλλά όπως είδατε δεν είναι τελείως απρόσιτα υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Ακόμα όμως και να μη μπορείτε να μείνετε σε μια βίλα σαν και αυτή δεν έχει καμία σημασία. Άλλωστε, οι ελληνικές παραλίες δεν κοστίζουν τίποτε. Το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι φανταστικό όπου και αν είστε αρκεί να βλέπετε θάλασσα και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά να ανακαλύψετε την ομορφιά της χώρας μας.

Πηγή: spirossoulis.com

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share