Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022

Η beauty expert Έλενα Κοκκαλίδου μας λέει τα πάντα για τις Lash Εxtensions

Τι πρέπει να γνωρίζουμε!

7 Δεκεμβρίου 2021 12:04
Η beauty expert Έλενα Κοκκαλίδου μας λέει τα πάντα για τις Lash Εxtensions
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Κοκκαλίδου, εξειδικεύεται στις extension βλεφαρίδες! Είναι η αγαπημένη των bloggers και των ανθρώπων της τηλεόρασης αφού με την τεχνική της προσφέρει το πιο μαγικό αποτέλεσμα για επιτυχημένες αλλαγές στην εμφάνισή σας.

Τι είναι οι βλεφαρίδες extension;

Οι βλεφαρίδες extension είναι συνθετικές ίνες που συνδέονται με τις φυσικές βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας ειδική κόλλα βλεφαρίδων. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη που κυμαίνονται από 6mm-18mm με διάφορες επιλογές πλάτους καμπυλών.

Με την κατάλληλη τοποθέτηση, τα extension βλεφαρίδων μπορούν να κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και το βλέμμα σας πιο ανορθωμένο. Με την κατάλληλη φροντίδα, τα extension βλεφαρίδων θα διαρκέσουν έως και έξι εβδομάδες.

Ποια extensions είναι τα κατάλληλα για μένα;

Εξαρτάται από το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μπορείτε να αποκτήσετε βλεφαρίδες: μακριές και πυκνές, κοντές και έντονες, φυσικές μακριές βλεφαρίδες, χρωματιστές ανάλογα με τα μάτια σας ή και γυριστές μακριές βλεφαρίδες.

Μπορούν να καταστραφούν οι δικές μου βλεφαρίδες;

Η διαδικασία της σωστής τοποθέτησης από εκπαιδευμένο και εξουσιοδοτημένο άτομο είναι απόλυτα ασφαλής και εγγυάται την ακεραιότητα των φυσικών σας βλεφαρίδων.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω μάσκαρα με βλεφαρίδες extension;

Ένα από τα υπέροχα πλεονεκτήματα των extension βλεφαρίδων είναι ότι δεν χρειάζεστε πλέον μάσκαρα. Η χρήση της μάσκαρα δεν προτείνεται καθώς είναι δύσκολο να αφαιρεθεί και θα προκαλέσει σπάσιμο της κόλλας. Εάν πρέπει να φοράτε μάσκαρα, δοκιμάστε να τη φορέσετε μόνο στις κάτω βλεφαρίδες σας ή στην άκρη των extensions και να αποφύγετε τις αδιάβροχες μάσκαρες. Επίσης, χρησιμοποιείτε μόνο καθαριστικά ειδικά σχεδιασμένα ώστε να είναι ασφαλή για extension βλεφαρίδων. Άλλα προϊόντα μπορεί να περιέχουν συστατικά που μπορεί να αποδυναμώσουν τα extensions με αποτέλεσμα να πέσουν πρόωρα! Εάν πραγματοποιείτε μια επένδυση σε extensions, σίγουρα δεν θέλετε να τις δείτε να πέφτουν.

ομορφιά-1
Μάθε όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις Lash Εxtensions από τη beauty expert Έλενα Κοκκαλίδου

Πόσο συχνά χρειάζεται να κάνετε συντήρηση στις βλεφαρίδες extension;

Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τις βλεφαρίδες σας και να τις επανατοποθετήσετε από την αρχή. Οι φυσικές βλεφαρίδες αναπτύσσονται και πέφτουν με τον φυσικό κύκλο της τρίχας. Η συντήρηση βλεφαρίδων συνιστάται κάθε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες για να κρατήσετε τις βλεφαρίδες σας πλούσιες και γεμάτες.

Πώς να διατηρήσω το extension βλεφαρίδων;

Αποφεύγουμε την επαφή με το νερό για 12-24 ώρες μετά την εφαρμογή (ώστε να μπορέσει να σταθεροποιηθεί η κόλλα). Για τις πρώτες 2 μέρες μετά την τοποθέτηση είναι προτιμότερο να αποφύγετε το κολύμπι την σάουνα ή τα ατμόλουτρα. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε προϊόντα ομορφιάς με βάση το λάδι στην περιοχή γύρω από τις βλεφαρίδες, συμπεριλαμβανομένων make-up, ντεμακιγιάζ ή ενυδατικές κρέμες ματιών, καθώς το λάδι που εμπεριέχουν αυτά τα προϊόντα επηρεάζει την διάρκεια ζωής της κόλλας.

Η Έλενα Κοκκαλίδου, εξειδικευμένη στην τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων, τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά σας. Μάθετε περισσότερα από το

Instagram account: @elenakokkalidou_beautywork

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share