Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3 tips για να μην πετούν τα φυτράκια των μαλλιών σου

Ακολούθησε τα και θα απαλλαγείς

22 Νοεμβρίου 2021 13:37
3 tips για να μην πετούν τα φυτράκια των μαλλιών σου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα φυτράκια είναι ένα θέμα που "πονά" πολλές γυναίκες, αφού στη προσπάθεια να απαλλαγούν από αυτά δεν τα καταφέρνουν ποτέ.

Κάθε φορά που προσπαθούν να μαζέψουν τα μαλλιά τους πάνω, υπάρχουν πάντα αυτές οι τρίχες που πετάγονται σαν να έχουν ηλεκτριστεί και χαλούν όλο το hair look. Και παρ΄όλες τις απόπειρες να βελτιωθεί η εικόνα, ξαναμαζεύοντας τα μαλλιά από την αρχή, οι "έξαλλες" φύτρες δεν κάθονται ποτέ και εμείς καταλήγουμε με σπασμένα νεύρα. Αν δεν έχες δοκιμάσει αυτό το κολπάκι με το λεμόνι στα μαλλιά σου, μην παραλείψεις να το κάνεις και θα μας θυμηθειίς.

Η λύση σε αυτό το μαρτύριο ήρθε και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα εξής 3 tips:

1. Διατήρησε τα μαλλιά σου ενυδατωμένα

Καλό είναι στα λουσίματα να χρησιμοποιείς εναλλάξ μάσκες μαλλιών και conditioners, τα οποία ενυδατώνουν σε βάθος την τρίχα, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή.

μαλλιά-1

2. Απόφυγε τη συχνή χρήση εργαλείων θερμότητας

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείς εργαλεία hairstyling τόσο περισσότερες φύτρες και μαλλιά που πετούν θα εμφανίζονται. Κι αυτό, γιατί η θερμότητα προκαλεί φθορά και σπάσιμο στην τρίχα, με αποτέλεσμα οι φύτρες να πολλαπλασιάζονται.

3. Βούρτσισε στρατηγικά τις φύτρες

Για να τιθασεύσεις τις φύτρες σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια παλιά οδοντόβουρτσα που έχεις. Ψέκασε την οδοντόβουρτσα με λακ ή άπλωσε λίγο ζελέ και χτένισε απαλά τις φύτρες σου. That’s it!

Μη φύγεις! Στην gallery σού έχω και προϊόντα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να μην έχεις ατίθασα μαλλιά και φύτρες που πετάνε.

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share