Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τοποθετείστε ένα κομμάτι χαρτί λίγο πιο πάνω από τις βλεφαρίδες... και περιμένετε 5 λεπτά! (Video)

Το αποτέλεσμα που θα δείτε είναι μαγικό!

9 Νοεμβρίου 2019 14:20
Τοποθετείστε ένα κομμάτι χαρτί λίγο πιο πάνω από τις βλεφαρίδες... και περιμένετε 5 λεπτά! (Video)

Θέλετε να κάνετε καλό και ταυτόχρονα περίεργο για τον εαυτό σας; Τότε πρέπει να τοποθετήσετε ένα κομμάτι χαρτί λίγο πιο κάτω από τις βλεφαρίδες σας! Αν περιμένετε πέντε λεπτά θα δείτε κάτι μαγικό να συμβαίνει στο δέρμα σας! Μικρά μυστικά για εντυπωσιακές βλεφαρίδες!

Επειδή ο χρόνος όμως είναι περιορισμένος, η Ράσελ Λεβίν από τη Φιλαδέλφια αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μερικά tips για να μας βοηθήσει!

Δείτε το βίντεο με τα περίεργα κόλπα ομορφιάς που κάθε γυναίκα θα πρέπει να γνωρίζει για να κάνει την ζωή της πιο εύκολη.

Προσοχή! Αυτά μπορείτε να πάθετε από τις ψεύτικες βλεφαρίδες!

Οι ψεύτικες φλεβαρίδες έχουν κυριαρχήσει και όλες οι γυναίκες τις επιλέγουν! Μπορεί να κάνουν τα μάτια σας πιο εντυπωσιακά όμως εγκυμωνούν πολλούς κινδύνους για την υγεία!

Δείτε επίσης: Καφέ μάσκαρα: Το μυστικό για λαμπερό βλέμμα!

Η χημική ουσία φορμαλδεΰδη που χρησιμοποιείται για να κολλήσουν οι τεχνητές βλεφαρίδες μπορεί να προκαλέσει ζημιά στις φυσικές. Η πίεση που εφαρμόζεται, οδηγεί σε κατεστραμμένα θυλάκια βλεφαρίδων και τις κάνει τόσο εύθραυστες που μπορούν εύκολα να σπάσουν. Οι ερεθιστικές αυτές ουσίες προκαλούν επίσης αποβολή των φυσικών βλεφαρίδων, πολύ πριν έρθει η φυσιολογική στιγμή για να πέσουν.

Παγιδεύουν την βρωμιά

Η βλεφαρίδα έχει σκοπό να εμποδίζει τη βρωμιά και τις επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες να εισέρχονται σ’ αυτόν μέσω του ματιού. Ομως, η τεχνητή βλεφαρίδα δεν μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο. Αντίθετα, μπορεί να γίνει το «σπίτι» πολλών βλαπτικών παραγόντων που μπορούν να οδηγήσουν σε καταστροφικές συνέπειες για το μάτι, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και σε τύφλωση.

Αλλεργία

Ο ερεθισμός από το συγκολλητικό υλικό που χρησιμοποιείται, μπορεί να οδηγήσει σε αλλεργικές αντιδράσεις που περιλαμβάνουν επιπεφυκίτιδα, κερατίτιδα και ερυθρότητα του οφθαλμού. Το κοκκίνισμα του ματιού είναι η πιο κοινή παρενέργεια της τεχνητής βλεφαρίδας.

Δυσκολία στην καθημερινότητα

Οι τεχνητές βλεφαρίδες ίσως εμποδίζουν την εκτέλεση των καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως το πλύσιμο του προσώπου, το μπάνιο, ή ακόμα σωματικών δραστηριοτήτων όπως το κολύμπι κ.λπ. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν κολλήσει τεχνητές βλεφαρίδες και τις χρησιμοποιούν μόνιμα, ακριβώς επειδή εξαιτίας τους έχασαν τις φυσιολογικές τους βλεφαρίδες.

3 συνήθειες που καταστρέφουν τα νύχια! Κορίτσια προσοχή!

Δεν υπάρχει κάποιο κορίτσι που να μη λατρεύει τα περιποιημένα νύχια. Ωστόσο κορίτσια δώστε βάση διότι 3 συνήθειες τα καταστρέφουν.

Πάμε να δούμε:

1. Τα νύχια σου είναι πάντα βαμμένα. Αν δεν αντέχεις ούτε μία μέρα χωρίς βαμμένα νύχια, πρέπει να το σταματήσεις. Είναι καλό να αφήνεις άβαφα τα νύχια σου για μερικές μέρες, ώστε να "αναπνέουν".

Με την ευκαιρία διαβάστε: 4+1 ιδέες για να κάνεις το κλασικό γαλλικό μανικιούρ πιο μοντέρνο!

2. Το να αλλάζεις συχνά το χρώμα των νυχιών σου σημαίνει ότι τα ξεβάφεις και άρα χρησιμοποιείς ασετόν. Η ακετόνη έχει την ικανότητα να αφυδατώνει τα νύχια, να τα ξεφλουδίζει και μερικές φορές να οδηγεί σε μολύνσεις.

3. Ξεχνάς τη βάση πριν το βερνίκι. Είδες τι λέγαμε νωρίτερα; Αν δεν εφαρμόζεις top coat στα νύχια, τότε θα παρατηρήσεις ότι αυτά θα κιτρινίσουν ή θα δημιουργηθούν δυσχρωμίες. Το top coat δημιουργεί ένα ακόμη στρώμα στα νύχια και προστατεύει από ανεπιθύμητες δυσχρωμίες.

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share