Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Αυτά είναι 6 tips για να αφήνεις το άρωμά σου παντού!

Θέλεις να μυρίζεις πάντα τέλεια;

26 Σεπτεμβρίου 2019 15:52
Αυτά είναι 6 tips για να αφήνεις το άρωμά σου παντού!

Αυτά είναι τα 6 tips για να μυρίζεις πάντα τέλεια...

Είναι ωραίο η παρουσία μας να συνοδεύεται από μια ευχάριστη και φρέσκια μυρωδιά. Εκτός από το άρωμα που βάζουμε στο δέρμα μας, υπάρχουν αρκετοί άλλοι τρόπο για να μυρίζουμε πάντα ωραία, σε κάθε ώρα της ημέρας, όπου και αν βρισκόμαστε.

Ακολουθήστε μερικές συμβουλές που θα φτιάξουν όχι μόνο τη δική σας διάθεση αλλά και των γύρω σας.
1. Η κολόνια: αφού την εφαρμόσετε στο δέρμα, μην την τρίψετε. Ψεκάστε στους καρπούς, στον πίσω μέρος του λαιμού ή αν είναι βαριά, ψεκάστε στον αέρα και περάστε από μέσα. Αν τρίψετε την κολόνια, το μόνο που θα πετύχετε είναι να χαθούν οι πιο λεπτές νότες αρώματος και έτσι δε θα μυρίζει όπως νομίζετε.

2. Τα μαλλιά: είναι ένα σημείο που όχι μόνο απορροφά εξωτερικές μυρωδιές όπως το τσιγάρο αλλά και εκκρίνει μυρωδιά. Συνεπώς, πρέπει πρώτα από όλα να φροντίζετε για την καθαριότητά τους. Επίσης αν δεν θέλετε να φορέσετε κάποιο άρωμα στο δέρμα σας, μπορείτε να πάρετε ειδικά αρώματα για τα μαλλιά τα οποία θα αφήσουν μια ευχάριστη μυρωδιά στο πέρασμά σας.

3. Pillow spray: είναι ευχάριστο καθώς πέφτουμε για ύπνο να έχουμε μια χαλαρωτική μυρωδιά. Προμηθευτείτε ειδικά spray για το μαξιλάρι όπως αυτά που περιέχουν λεβάντα, τα οποία θα σας ηρεμήσουν αλλά και θα διατηρήσουν την αίσθηση φρεσκάδας ακόμα και όταν ξυπνήσετε.

4. Τα ρούχα: πολλές φορές τα ρούχα εγκλωβίζουν μυρωδιές από το περιβάλλον με αποτέλεσμα να μη μυρίζουν ευχάριστα. Πρέπει πάντα να αερίζετε τα ρούχα που έχετε φορέσει και δε θα πλύνετε μετά από κάθε χρήση καθώς και να εξοπλίσετε τη ντουλάπα σας με ειδικά αρωματικά φακελάκια ώστε να μυρίζουν πάντα φρεσκοπλυμένα. Και φυσικά να μην ανακατεύετε τα καθαρά με τα φορεμένα.

5. Ψεκάστε το σώμα: τα σημεία που είναι πιο ζεστά στο σώμα μας βοηθούν τα αρώματα να διαχέονται καλύτερα στο χώρο. Έτσι, αν θέλετε να έχετε μια ελαφριά μυρωδιά ψεκάστε πίσω από τα γόνατα, στο εσωτερικό των μοιρών και στην κοιλιά.

6. Ο συνδυασμός: αν θέλετε το άρωμα σας να κρατήσει όλη μέρα, το μυστικό δεν είναι μια δυνατή κολόνια αλλά το αντίστοιχο body lotion του αρώματος σας. Εφαρμόστε πρώτα την κρέμα σε όλο το σώμα και μετά το άρωμα σε συγκεκριμένα σημεία.

Πώς να επιλέξετε σωστά σουτιέν - Το 80% επιλέγει λάθος νούμερο!

Υπόθεση σουτιέν: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να επιλέξει μια γυναίκα το κατάλληλο μέγεθος σουτιέν για να μην έχει προβλήματα! Το 80% επιλέγει λάθος νούμερο!

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να επιλέγετε σουτιέν; Γνωρίζατε οτι ο τρόπος που κουμπώνεις το σουτιέν σου δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου!

Το τέλεια εφαρμοστό σουτιέν μπορεί να αλλάξει το σώμα μας και να μας κάνει να νιώσουμε πιο ευτυχισμένες. Σήμερα θα σας προτείνουμε έναν πρακτικό οδηγό για να διαλέξετε το κατάλληλο στηθόδεσμο.

Πως να πάρετε τα σωστά μέτρα

Πολλές γυναίκες αγοράζουν σουτιέν με μέγεθος που θα ήθελαν να φοράνε, αλλά που δεν τους ταιριάζει πραγματικά. Και συνήθως, απαιτείται είτε μικρότερο cup είτε μεγαλύτερο μήκος περιφέρειας θώρακα.

Περιφέρεια κάτω από το στήθος

Μετρήστε τη περιφέρεια ακριβώς κάτω από το στήθος.

Περιφέρεια μπούστου

Φορέστε το πιο άνετο σουτιέν σαν (όχι push-up) και μετρήστε τη περιφέρεια στα πιο φαρδιά σημεία.

Βρείτε το μέγεθός σας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πίνακα (κάντε κλικ για να ανοίξει):

Πίνακας με μεγέθη σουτιέν

Παράδειγμα: Μέτρηση κάτω από το στήθος 89, μέτρηση μπούστου 109. Το νούμερο του σουτιέν σας είναι το 90 D

Διαφορετικές χώρες ακολουθούν διαφορετική μέτρηση για τα μεγάθη στηθόδεσμων.

Λάβετε υπόψιν ότι αν το βάρος σας έχει αλλάξει, τότε πρέπει να προσαρμόζετε και το μέγεθος του σουτιέν.

Τώρα μπορείτε να πάτε σε κάποιο κατάστημα και κάντε απαραίτητα δοκιμή πριν αγοράσετε οποιονδήποτε στηθόδεσμο.

Πως να δοκιμάσετε
Οι τρεις παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν είναι η φαρδιά ζώνη κουμπώματος, τα cups και οι τιράντες.

Όταν κάνετε δοκιμή, κουμπώστε το σουτιέν στους τελευταίους ακριανούς κρίκους και όχι παραμέσα. Με τον καιρό, το ύφασμα μπορεί να τεντωθεί μέχρι και 5 εκατοστά. Τότε θα μπορείτε να κουμπώνετε με τους παραμέσα κρίκους.

Φαρδιά λωρίδα κουμπώματος

Η στήριξη προέρχεται κατά 90% από τη λωρίδα κουμπώματος και κατά 10% από τις τιράντες. Η λωρίδα πρέπει να εφαρμόζει πάνω στο θώρακα, αλλά όχι να πιέζει ασφικτικά. Σηκώστε τα χέρια σας στο αέρα και γύρτε προς τα δεξιά και τα αριστερά. Η ζώνη θα πρέπει να μείνει στη θέση της. Το κέντρο του σουτιέν θα πρέπει να εφαρμόζει στο στήθος. Αν η λωρίδα κινηθεί, τότε χρειάζεστε μικρότερο μέγεθος.

Πίσω στο κούμπωμα θα πρέπει να χωράνε δύο δάχτυλα, διαφορετικά μετά από μισή ώρα η λωρίδα θα ανέβει προς τα πάνω. Η σωστή θέση της λωρίδας είναι αυστηρά οριζόντια. Στην πρώτη εφαρμογή μπορεί να νιώθετε ότι είναι πολύ σφιχτό, αλλά είναι φυσιολογικό.

Cups

Αν ένα cup έχει ορατές ζάρες και διπλώνει, τότε σημαίνει ότι τα cups είναι μεγάλα και χρειάζεστε μικρότερο μέγεθος σουτιέν.

Αν το cup πιέζει το στήθος και δημιουργούνται ζάρες κάτω από τη μασχάλη, τότε σημαίνει ότι το σουτιέν είναι μικρό. Πάρτε ένα μέγεθος με ένα μέγεθος μεγαλύτερο cups.

Τιράντες

Το σουτιέν πρέπει όχι μόνο να στηρίζει το στήθος, αλλά και να το σηκώνει. Κάντε το παρακάτω τεστ για να δείτε αν το σουτιέν εφαρμόζει σωστά. Βρείτε ένα κεντρικό σημείο ανάμεσα στον ώμο και τον αγκώνα. Το στήθος σας θα πρέπει να είναι στο ίδιο ύψος με αυτό το σημείο, και όχι πιο κάτω.

Αν είναι πιο κάτω, σφίξτε τις τιράντες. Αλλά να θυμάστε, δεν πρέπει οι τιράντες να «κόβουν» τους ώμους και να σας τραβούν προς τα πίσω.

Το σωστά εφαρμοσμένο σουτιέν θα σας βοηθήσει να χάσετε οπτικά 3-5 κιλά.

Δώστε ακόμα προσοχή σε αυτά
Όταν αποφασίζετε να αγοράσετε σουτιέν με ή χωρίς μπανέλες, τότε αν το μέγεθος των cups είναι μεγαλύτερο του C, τότε είναι επιθυμητή η επιπλέον στήριξη με μπανέλες.

Αν έχετε ασύμμετρο στήθος, τότε αγοράστε σουτιέν με ενίσχυση που μπορεί να αφαιρεθεί, και αφαιρέστε το μαξιλαράκι για το μικρότερο cup.

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share