Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κοστίζει μόνο 39,95 ευρώ: Το denim φόρεμα από τα ZARA της Μπέττυς Μαγγίρα που έχει γίνει ανάρπαστο

Συνοδεύστε το από mules μέχρι sneakers για όλες τις ώρες

26 Μαΐου 2023 12:59
Κοστίζει μόνο 39,95 ευρώ: Το denim φόρεμα από τα ZARA της Μπέττυς Μαγγίρα που έχει γίνει ανάρπαστο
Από Ανθή Κουρεντζή

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε μια εμφάνιση στην εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με denim φόρεμα από τα Zara. Με την ευκαιρία, δείτε το top της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τα ZARA που έγινε viral.

Η παρουσιάστρια του Open αγαπάει την μόδα και είναι ενημερωμένη για τις τελευταίες τάσεις που τις προσαρμόζει ανάλογα στο στιλ της. Αυτή τη φορά η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε ένα εφαρμοστό φόρεμα από τα Zara, το οποίο είναι στράπλες και denim.

Φέτος, όπως αποδεικνύεται όλα τα τζιν κομμάτια βρίσκονται πρώτες στις επιλογές των fashionistas από παντελόνια μέχρι αξεσουάρ, ενώ το denim on denim έχει μετατραπεί στην «τελευταία λέξη της μόδας».

Η Μπέττυ Μαγγίρα με στράπλες denim φόρεμα από τα Zara -Kολακεύει το σώμα

Η Μπέττυ Μαγγίρα ένα στιλάτο denim φόρεμα από τα Zara και έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλου την απόλυτη fashion έμπνευση για all-day εμφανίσεις.

Eκείνη το συνδύασε με denim mules και ένα μεγάλο υφασμάτινο λουλούδι στον λαιμό για αξεσουάρ.

Κοστίζει μόνο 39,95 ευρώ: Το denim φόρεμα από τα ZARA της Μπέττυς Μαγγίρα που έχει γίνει ανάρπαστο

To στράπλες φόρεμα από τα Zara θα το βρεις εδώ.

Το σικάτο φόρεμα από τα Zara που έγινε viral είναι ιδανικό για καλοκαιρινό γάμο

Αυτό το εντυπωσιακό φόρεμα από τα Zara γεμάτο από παγιέτες ενθουσίασε τις γυναίκες του Tik Tok καθώς εκτός από οικονομικό, έχει πολύ ωραία εφαρμογή, αποπνέει glamour λόγω της παγιέτας και μπορείς να το φορέσεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο.

Το φόρεμα από τα Zara είναι μακρύ, έχει ασημένιες παγιέτες και είναι εξώπλατο. Μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα και το επιλέξεις σε ένα καλοκαιρινό πάρτι, αλλά και σε γάμο.

Το φόρεμα από τα Zara που έγινε viral και θα σε αναδείξει την πιο καλοντυμένη της βραδιάς

Τα φορέματα που έχουν παγιέτες δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα. Κάποιες γυναίκες τα επιλέγουν κυρίως τις γιορτές των Χριστουγέννων για ένα glam look, ενώ άλλες τα φορούν χειμώνα-καλοκαίρι με τα απαραίτητα αξεσουάρ για να κάνουν μια εμφάνιση που θα ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες.

Οι γυαλιστερές αυτές λεπτομέρειες επάνω στα ρούχα, σε μικρή ή μεγαλύτερη έκταση, μπορούν να στηρίξουν σίγουρα μια εμφάνιση σε ρεβεγιόν, αλλά και να δημιουργήσουν glamorous outfits κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Ενα φόρεμα με παγιέτες σίγουρα είναι μια πετυχημένη επιλογή αν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο. Εμείς σου προτείνουμε ένα φόρεμα από τα Zara, το οποίο έχει γίνει viral και μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ αν θέλεις.

Το σικάτο φόρεμα από τα Zara που έγινε viral είναι ιδανικό για καλοκαιρινό γάμο

Το φόρεμα από τα Zara κοστίζει 59.95 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

Δες στα παρακάτω βίντεο πολλές γυναίκες να το δοκιμάζουν:

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share