Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Με τι να συνδυάσετε τα ανδρικά αθλητικά παπούτσια σας για να δείχνετε μοδάτοι;

16 Μαΐου 2023 14:22
Με τι να συνδυάσετε τα ανδρικά αθλητικά παπούτσια σας για να δείχνετε μοδάτοι;

Η σωστή επιλογή χρωμάτων και ενδυματολογικών επιλογών μπορεί να κάνει τα ανδρικά αθλητικά παπούτσια να δείχνουν μοδάτα και στιλάτα. Όμως, η επιλογή του σωστού συνδυασμού μπορεί να είναι δύσκολη. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τους καλύτερους τρόπους που μπορείτε να συνδυάσετε τα ανδρικά αθλητικά παπούτσια σας με διαφορετικά είδη παντελονιών, πουκαμισών και μπλουζών, για ένα εντυπωσιακό και μοδάτο look.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, θα μπορείτε να φορέσετε τα αγαπημένα σας αθλητικά παπούτσια με αυτοπεποίθηση και στυλ. Είστε έτοιμοι να κλέψετε τα βλέμματα σε όλες σας τις εξόδους; Ας δούμε τον τρόπο!

Συνδυασμοί χρωμάτων για αθλητικά παπούτσια που δείχνουν μοδάτοι

Η επιλογή των χρωμάτων μπορεί να κάνει τη διαφορά στο αποτέλεσμα του ντυσίματός σας και να το κάνει εύκολα και γρήγορα πιο εντυπωσιακό. Ένας από τους πιο δημοφιλείς συνδυασμούς που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι το total denim look με λευκά αθλητικά παπούτσια.

Από την άλλη μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τα αθλητικά παπούτσια σας με παντελόνια σε αντίθετο χρώμα, για παράδειγμα μπορείτε να φορέσετε ένα μαύρο παντελόνι με λευκά αθλητικά παπούτσια.

Τέλος, αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο τολμηρό, επιλέξτε ένα παντελόνι σε έντονο χρώμα, όπως κόκκινο ή μπλε, και συνδυάστε το με αθλητικά παπούτσια σε αντίθετο χρωματισμό.

Μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές αθλητικών παπουτσιών στο epapoutsia.gr/c/epapoutsia/marka:pepe_jeans για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ σας.

Πως να επιλέξετε το κατάλληλο είδος παντελονιού για να συνδυαστεί με αθλητικά παπούτσια

Για να δημιουργήσετε ένα ευφάνταστο και μοδάτο στυλ που συνδυάζει ανδρικά αθλητικά παπούτσια θα πρέπει να προσέξετε πολύ την επιλογή του παντελονιού σας. Ανάλογα με το στυλ και την εποχή, μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορους συνδυασμούς.

Για ένα casual, καθημερινό look, ένα ανδρικό τζιν παντελόνι με λεπτή ή ίσια γραμμή συνδυασμένο με λευκά αθλητικά παπούτσια είναι μια κλασική επιλογή.

Με τι να συνδυάσετε τα ανδρικά αθλητικά παπούτσια σας για να δείχνετε μοδάτοι

Για ένα πιο trendy look, μπορείτε να φορέσετε ένα παντελόνι jogger με sneakers χαμηλού προφίλ, ενώ για μια πιο dressy εμφάνιση, ένα chino παντελόνι ή ακόμα και ένα κοστούμι μπορεί να συνδυαστεί με αθλητικά παπούτσια για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ποιο πουκάμισο ή μπλουζάκι να επιλέξω για να το συνδυάσω με αθλητικά παπούτσια;

Όταν πρόκειται να συνδυάσετε ανδρικά αθλητικά παπούτσια με ένα πουκάμισο ή με ένα μπλουζάκι, υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που μπορείτε να ακολουθήσετε. Για αρχή, αποφύγετε τα κοντά παντελόνια και επιλέξτε ένα παντελόνι που θα φτάνει μέχρι τον αστράγαλο για να συνδυάζεται καλύτερα με το πουκάμισο σας.

Ένα λευκό πουκάμισο ή μπλουζάκι είναι πάντα μία κλασική επιλογή που μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν όλα τα χρώματα αθλητικών παπουτσιών. Φυσικά αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά, επιλέξτε ένα πουκάμισο σε έντονο χρώμα και συνδυάστε το με σκούρα αθλητικά παπούτσια.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι τα κοντομάνικα πουκάμισα και μπλουζάκια συνδυάζονται εξίσου ωραία με αθλητικά παπούτσια, ενώ τα oversized πουλόβερ και μπλουζάκια μπορούν να δημιουργήσουν ένα cool street style look.

 

Ροή ειδήσεων

Share