Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H Breitling διοργάνωσε μια συζήτηση γύρω από την γυναικεία ενδυνάμωση

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

24 Μαρτίου 2023 16:49
H Breitling διοργάνωσε μια συζήτηση γύρω από την γυναικεία ενδυνάμωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην official boutique της Breitling στο κέντρο της Αθήνας, συγκεντρώθηκαν γυναίκες από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Με την σύμπραξη των Women on Top και Women Act αλλά και σε συνεργασία με την αθηΝΕΑ, που επιμελήθηκαν το βιβλίο «Είμαι επικίνδυνη», έγινε το έναυσμα για ένα #squadtalk σχετικά με την επαγγελματική ισότητα των δύο φύλων.

Το βιβλίο συγκεντρώνει 100 ιστορίες Ελληνίδων συγγραφέων και όχι μόνο, που έχουν ένα κοινό παρονομαστή, όλες ξεκινούν με την φράση «Είμαι επικίνδυνη». Ιστορίες που για κάθε μια ξεχωριστά αλλά και για όλες τις γυναίκες αποτελούν την πραγματικότητα που βιώνουν στην Ελλάδα του σήμερα. 100 γυναίκες με διαφορετικές ηλικίες, επαγγέλματα, οικογένειες, αξίες, ρίζες, επιλογές, καταθέτουν την ιστορία τους με ειλικρίνεια και ελευθερία.

Κάποιες από τις γυναίκες αυτές βρέθηκαν στην εκδήλωση και μοιράστηκαν μαζί με όλες τις καλεσμένες τις δικές τους εμπειρίες αλλά και πως τελικά αυτό το βιβλίο της ένωσε. Στο τέλος της πολύ διαδραστικής συζήτησης, η Breitling προσέφερε το βιβλίο σε όλες τις παρευρισκόμενες, υπογεγραμμένο φυσικά από τις συγγραφείς.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books.

BREITLING

Από το 1884, η Breitling έχει εδραιώσει παγκόσμια φήμη στα ρολόγια υψηλής ακρίβειας, τον πρωτοποριακό της ρόλο στην ανάπτυξη του χρονογράφου καρπού και την ασυμβίβαστη δέσμευση της για άριστο σχεδιασμό. Λόγω της ιστορικής σχέση της μάρκας με την αεροπορία, η Breitling μοιράστηκε τις καλύτερες στιγμές στην κατάκτηση των ουρανών από την ανθρωπότητα. Φημίζεται για το καινοτόμο πνεύμα της και έχει κερδίσει επάξια μια προνομιακή θέση στον κόσμο της επιστήμης, του αθλητισμού και της τεχνολογίας. Η Breitling κατασκευάζει τους δικούς της μηχανισμούς και η ποιότητα του καθενός είναι - όπως σε όλους τους μηχανισμούς στα ρολόγια Breitling – εξασφαλισμένη από το κύρος της πιστοποίησης COSC και της Ελβετικής κατασκευής τους.

 

Ροή ειδήσεων

Share