Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Safilo Press Release: Η νέα ανδρική συλλογή γυαλιών BOSS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023

Μοναδικά σχέδια!

12 Ιανουαρίου 2023 14:08
Safilo Press Release: Η νέα ανδρική συλλογή γυαλιών BOSS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, η ανδρική συλλογή γυαλιών Boss, παρουσιάζει νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως από καινοτόμα υλικά που ξεχωρίζουν για τις χαρακτηριστικές τους λεπτομέρειες.

Η σειρά «Style & Expression» περιλαμβάνει νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως που σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τον πλανήτη. Τα μοντέλα αυτά είναι κατασκευασμένα από ανανεωμένο ασετάτ (acetate renew), ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό και διαθέτουν φακούς κατασκευασμένους από νάϊλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει φινετσάτε αποχρώσεις ταρταρούγας για τα μοντέλα της γραμμής bold και διακριτικούς διαφανείς τόνους για τη γραμμή light.

Κάθε μοντέλο είναι διακοσμημένο με διακριτική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της Boss.

Η σειρά «Active & Dynamic» διαθέτει γυαλιά ηλίου με σπορ αισθητική, κατασκευασμένα από ρητίνη που αναδεικνύει λεπτομέρειες από καουτσούκ σε χρωματική αντίθεση για μέγιστη άνεση και τέλεια εφαρμογή.

Αυτά τα μοντέλα διατίθενται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία, που περιλαμβάνει τα εμβληματικά χρώματα της Boss: Μαύρο, Λευκό και Καμηλό, τα οποία συνδυάζονται με υψηλής αντίθεσης φακούς για άψογη ποιότητα όρασης. Η ειδική, ελαιοφοβική επίστρωση φακών, κάνει απίστευτα εύκολο τον καθαρισμό τους.

«Style & Expression» - Γραμμή Bold: Γυαλιά ηλίου και οράσεως

Η BOSS εμπλουτίζει τη συλλογή γυαλιών της με νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως που σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη τον πλανήτη.

Αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως διαθέτουν έντονα σχήματα κατασκευασμένα από Ανανεωμένο Ασετάτ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, και φακούς κατασκευασμένους από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά.

Οι έντονοι αλλά και ανάλαφροι όγκοι αυτών των νέων γυαλιών ηλίου και οράσεως, που διατίθενται σε φινετσάτες αποχρώσεις ταρταρούγας, είναι διακοσμημένοι με τη διακριτική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.

«Style & Expression Bold»: Γυαλιά Ηλίου BOSS 1501/S

Safilo Press Release

Ανδρικά τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου με έντονο σκελετό από ανανεωμένο ασετάτ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, και φακούς κατασκευασμένους από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά. Οι σκελετοί, που είναι κατάλληλοι και για φακούς οράσεως, φέρουν στους βραχίονες τη μεταλλική λεπτομέρεια που αποτελεί την εμβληματική υπογραφή της BOSS.

«Style & Expression Bold»: Γυαλιά Ηλίου BOSS 1502/S

Γυαλιά Ηλίου BOSS 1502/S

Ανδρικά τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου με έντονο σκελετό από ανανεωμένο ασετάτ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, και φακούς κατασκευασμένους από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά. Οι σκελετοί, που είναι κατάλληλοι και για φακούς οράσεως, φέρουν στους βραχίονες τη μεταλλική λεπτομέρεια που αποτελεί την εμβληματική υπογραφή της BOSS.

«Style & Expression Bold»: Γυαλιά Οράσεως BOSS 1503

Ανδρικά τετραγωνισμένα γυαλιά οράσεως με επίπεδη μετώπη και έντονο σκελετό από ανανεωμένο ασετάτ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Οι σκελετοί φέρουν στους βραχίονες τη μεταλλική λεπτομέρεια που αποτελεί την εμβληματική υπογραφή της BOSS.

«Style & Expression Bold»: Γυαλιά Οράσεως BOSS 1504

Γυαλιά Οράσεως BOSS 1504

Ανδρικά στρογγυλεμένα γυαλιά οράσεως με έντονο σκελετό από ανανεωμένο ασετάτ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Οι σκελετοί φέρουν στους βραχίονες τη μεταλλική λεπτομέρεια που αποτελεί την εμβληματική υπογραφή της BOSS.

«Style & Expression»: Γραμμή Light: Γυαλιά ηλίου και οράσεως

Η BOSS εμπλουτίζει τη Συλλογή Γυαλιών της με νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως που σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη τον πλανήτη. Αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως διαθέτουν λεπτά σχήματα κατασκευασμένα από ανανεωμένο ασετάτ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, και φακούς κατασκευασμένους από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά. Οι ανάλαφροι όγκοι αυτών των νέων γυαλιών ηλίου και οράσεως, που διατίθενται σε κλασικά χρώματα αλλά και σε διαφανείς αποχρώσεις, είναι διακοσμημένοι με τη διακριτική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.

«Style & Expression Light»: Γυαλιά Ηλίου BOSS 1505/S

Γυαλιά Ηλίου BOSS 1505/S

Ανδρικά, ελαφρώς τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου από ανανεωμένο ασετάτ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, με φακούς κατασκευασμένους από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά. Αυτός ο ελαφρύς σκελετός, που είναι κατάλληλος και για φακούς οράσεως, φέρει στους βραχίονες τη μεταλλική λεπτομέρεια που αποτελεί την εμβληματική υπογραφή της BOSS.

«Style & Expression Light»: Γυαλιά Ηλίου BOSS 1506/S

Γυαλιά Ηλίου BOSS 1506/S

Ανδρικά, στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου από ανανεωμένο ασετάτ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, με φακούς κατασκευασμένους από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά. Αυτός ο ελαφρύς σκελετός, που είναι κατάλληλος και για φακούς οράσεως, φέρει στους βραχίονες τη μεταλλική λεπτομέρεια που αποτελεί την εμβληματική υπογραφή της BOSS.

«Style & Expression Light»: Γυαλιά Ηλίου BOSS 1507/S

Ανδρικά γυαλιά ηλίου σε σχήμα δάκρυ από ανανεωμένο ασετάτ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, με φακούς κατασκευασμένους από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά. Αυτός ο ελαφρύς σκελετός, που είναι κατάλληλος και για φακούς οράσεως, φέρει στους βραχίονες τη μεταλλική λεπτομέρεια που αποτελεί την εμβληματική υπογραφή της BOSS.

«Style & Expression Light»: Γυαλιά Ηλίου BOSS 1510

Ανδρικά γυαλιά οράσεως σε σχήμα δάκρυ από Ανανεωμένο Ασετάτ, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, με γέφυρα σε σχήμα "κλειδαρότρυπα". Αυτός ο ελαφρύς σκελετός, που είναι κατάλληλος και για φακούς οράσεως, φέρει στους βραχίονες τη μεταλλική λεπτομέρεια που αποτελεί την εμβληματική υπογραφή της BOSS.

Σειρά «Active & Dynamic»: Γυαλιά Ηλίου

Αυτή η σειρά διαθέτει γυαλιά ηλίου με σπορ αισθητική, κατασκευασμένα από οικολογική ρητίνη που αναδεικνύει λεπτομέρειες από καουτσούκ σε χρωματική αντίθεση για μέγιστη άνεση και τέλεια εφαρμογή. Αυτά τα μοντέλα διατίθενται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία, που περιλαμβάνει τα εμβληματικά χρώματα της BOSS: μαύρο, λευκό και καμηλό, τα οποία συνδυάζονται με υψηλής αντίθεσης πολωτικούς φακούς για άψογη ποιότητα όρασης. Η ειδική, ελαιοφοβική επίστρωση των φακών, κάνει απίστευτα εύκολο τον καθαρισμό τους.

«Active & Dynamic»: Γυαλιά Ηλίου BOSS 1499/S

Γυαλιά Ηλίου BOSS 1499/S

Ανδρικά σπορ γυαλιά ηλίου σε σχήμα μάσκας από οικολογική ρητίνη που αναδεικνύει λεπτομέρειες από καουτσούκ σε χρωματική αντίθεση για μέγιστη άνεση και τέλεια εφαρμογή. Τα μοντέλα διατίθενται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία, που περιλαμβάνει τα εμβληματικά χρώματα της BOSS: μαύρο, λευκό και καμηλό, τα οποία συνδυάζονται με υψηλής αντίθεσης πολωτικούς φακούς για άψογη ποιότητα όρασης. Η ειδική, ελαιοφοβική επίστρωση των φακών, κάνει απίστευτα εύκολο τον καθαρισμό του.

«Active & Dynamic»: Γυαλιά Ηλίου BOSS 1500/S

Γυαλιά Ηλίου BOSS 1500/S

Ανδρικά σπορ γυαλιά ηλίου σε σχήμα μάσκας χωρίς περίγραμμα, από οικολογική ρητίνη που αναδεικνύει λεπτομέρειες από καουτσούκ σε χρωματική αντίθεση για μέγιστη άνεση και τέλεια εφαρμογή. Τα μοντέλα διατίθενται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία, που περιλαμβάνει τα εμβληματικά χρώματα της BOSS: μαύρο, λευκό και καμηλό, τα οποία συνδυάζονται με υψηλής αντίθεσης πολωτικούς φακούς για άψογη ποιότητα όρασης. Η ειδική, ελαιοφοβική επίστρωση των φακών, κάνει απίστευτα εύκολο τον καθαρισμό τους.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share