Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

H νέα συλλογή SS’23 της Dore Shoes έφτασε και σας περιμένει να ανακαλύψετε τα αγαπημένα σας σχέδια

Για τις πιο στυλάτες εμφανίσεις!

12 Ιανουαρίου 2023 12:53
H νέα συλλογή SS’23 της Dore Shoes έφτασε και σας περιμένει να ανακαλύψετε τα αγαπημένα σας σχέδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Dore Shoes θα παρουσιάσει την καινούργια συλλογή Spring-Summer 2023 στην Athens Fashion Trade Show στο Metropolitan Expo στις 26-29 Ιανουαρίου 2023.

Στο Hall 2 F10 θα ανακαλύψετε όλες τις πανέμορφες δημιουργίες της ελληνικής βιοτεχνίας Dore Shoes, με τις οποίες θα εντυπωσιαστείτε από την υψηλή ποιότητα κατασκευής, από την ποιότητα των πρώτων υλών και από την επιλογή των χρωμάτων σε δέρματα.

Από τη φετινή συλλογή επίσης θα ξεχωρίσετε ιδιαίτερες exclusive κατασκευές και χρωματισμούς που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

Σίγουρα δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την νέα συλλογή τα μοναδικά platform sandals σε καλοκαιρινές αποχρώσεις όπως σε forest green, baby blue και σε lilac.

 Dore Shoes

Ένα διαχρονικό trend επίσης το οποίο θα βρείτε στη Dore shoes είναι τα υπέροχα Mules με τις πιο θηλυκές γραμμές, ώστε να αγκαλιάζουν όμορφα τα πόδια σας.

Εάν ψάχνετε να βρείτε υποδήματα με έντονο χαρακτήρα που θα αναβαθμίσουν το κατάστημα και την βιτρίνα σας, επισκεφτείτε μας στο περίπτερο μας Hall 2, F10 στην Athens Fashion Trade Show.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share