Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Emily in Paris»: Αυτή είναι η εντυπωσιακή ντουλάπα της «Έμιλι»

Η Λίλι Κόλινς την αποκάλυψε μέσα από τα social media!

12 Ιανουαρίου 2023 11:01
«Emily in Paris»: Αυτή είναι η εντυπωσιακή ντουλάπα της «Έμιλι»
Από Αγάπη Μυργιώτη

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο Netflix, η τρίτη σεζόν της αγαπημένης σειράς «Emily in Paris», ενώ ήδη έχει γνωστό ότι έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες και για την πολυαναμενόμενη τέταρτη.

Η πολυτάραχη ζωή της Emily, η οποία εμπεριέχει μπερδέματα, δράματα, έρωτες, φιλίες και δουλειά, ξεχωρίζει για έναν ακόμη λόγο και αυτός δεν είναι άλλος από την μόδα.

Η ντουλάπα της Emily, έχει τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ενώ κάθε νέα περιπέτεια της πρωταγωνίστριας, συνοδεύεται και από ένα outfit, το οποίο δύσκολα ξεχνάς.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ θα ήθελα με βεβαιότητα να βρεθώ έστω και για λίγα λεπτά στη ντουλάπα της Emily και γιατί όχι να δοκιμάσω και ένα από τα φανταχτερά συνολάκια της.

Πάντως, μετά και από την προβολή της τρίτης σεζόν της σειράς, οι πρωταγωνιστές μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από τα backstage, ανάμεσα στα οποία η Lily Collins, έδειξε και το δωμάτιο με τα αμέτρητα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που φορά στη σειρά. Έτσι, κατορθώσαμε να μπούμε έστω και για λίγα λεπτά μέσα σε αυτή την πολύχρωμη και φανταχτερή ντουλάπα, η οποία χαρακτηρίζει την Emily.

Ποια όμως κρύβεται πίσω από τις ενδυματολογικές επιλογές της Emily; Μα φυσικά, η βραβευμένη σχεδιάστρια κοστουμιών, Marylin Fitoussi, η οποία όπως δήλωσε μιλώντας στο Μιλώντας στο People: «Νομίζω ότι αυτή τη σεζόν είχα ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία. Έχουμε καταγράψει 14.000 κομμάτια. Νομίζω ότι στη Λίλι κάναμε περίπου 43 looks» και η Patricia Field, που κρύβεται πίσω κα από το «Sex & the City», μια σειρά που επίσης ξεχώρισε για τις στυλιστικές επιλογές της Carrie.

«Είναι κάτι σαν κάλεσμα, να λες ιστορίες με ρούχα και να κάνεις τον καθέναν να νιώθει όμορφα. Η Emily μού επιτρέπει να πειραματιστώ εξ ολοκλήρου με αυτή τη δημιουργική πτυχή, όπου μπορείς να σπάσεις τους κώδικες της μόδας, όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και να νιώθεις διαφορετικός και μοναδικός και να το επιβεβαιώνεις», ανέφερε η Marylin Fitoussi.

Δείτε εδώ το βίντεο που μοιράστηκε η Lily Collins, μέσω του instagram:

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share