Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Με 3 βραβεία η Mat. Fashion στα E-Volution Awards

Οι διακρίσεις αυτές ήρθαν ως αποτέλεσμα, μίας εξαιρετικής προσπάθειας της εταιρείας

10 Ιανουαρίου 2023 13:44
Με 3 βραβεία η Mat. Fashion στα E-Volution Awards
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη Mat. Fashion, την αμιγώς ελληνική εταιρεία και πρωτοπόρο στην ελληνική αγορά plus size μόδας, με 20 καταστήματα στην Ελλάδα και πάνω από 650 σημεία πώλησης παγκοσμίως, επιβεβαιώνουν καθημερινά ότι η ποιότητα και η καινοτομία είναι αξίες που ξεπερνούν όλα τα όρια και τα σύνορα, παρέχοντας σε κάθε γυναίκα υπηρεσίες άψογης ποιότητας και μοναδικά κομψές συλλογές, ώστε να δείχνουν αλλά και να αισθάνονται πάντα ο εαυτός τους.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη διάκρισή τους στα φετινά e-volution Awards, που διοργάνωσε για 12η χρονιά η Boussias, μέσα από την ανάδειξη του ηλεκτρονικού καταστήματος: shop.matfashion.com.

Η στρατηγική τους συνεργασία με την εταιρεία Web Development Elegento, οδήγησε στην επίτευξη αυτού του στόχου μέσα από ένα ανανεωμένο shop.matfashion.com, το οποίο συνδυάζει ένα σύγχρονο look and feel που καθιστά τις αγορές ακόμα πιο εύκολες και απλές.

Mat. Fashion στα E-Volution Awards

Συνολικά η Mat. Fashion κατέκτησε 3 βραβεία για το e-shop και το B2B site, τα οποία επανασυστήθηκαν στο κοινό με νέο σχεδιασμό και περισσότερες τεχνολογικά δυνατότητες, παρέχοντας την απόλυτη e-shopping εμπειρία στον τελικό χρήστη.

Mat. Fashion στα E-Volution Awards

Οι κατηγορίες, στις οποίες διακρίθηκε με τρία bronze βραβεία, ήταν οι εξής:

  • Bronze βραβείο στην κατηγορία Best in B2B
  • Bronze βραβείο στην κατηγορία Redesign και Relaunch (Website / E-shop / App)
  • Bronze βραβείο στην κατηγορία The Most Effective Investment

Οι διακρίσεις αυτές ήρθαν ως αποτέλεσμα, μίας εξαιρετικής προσπάθειας της εταιρείας να παρέχει συνεχώς σε όλες τις mat. fashionistas ένα μοναδικό επίπεδο αγοραστικής εμπειρίας μέσω του shop.matfashion.com, δίνοντας συνεχώς έμφαση στην εύκολη και γρήγορη πλοήγηση.

Πληροφορίες: shop.matfashion.com

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share