Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το Fashion Show του Vassili Zoulia εντυπωσίασε - Η πασαρέλα με την Καγιά και τη Δραγούμη και οι μοναδικές δημιουργίες

Πρωτότυπες δημιουργίες και μια διαφορετική πασαρέλα!

17 Νοεμβρίου 2022 10:50
Το Fashion Show του Vassili Zoulia εντυπωσίασε - Η πασαρέλα με την Καγιά και τη Δραγούμη και οι μοναδικές δημιουργίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Vassilis Zoulias, είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, με μακρόχρονη και σπουδαία πορεία στον χώρο της μόδας και φυσικά με λαμπρό ταλέντο. Αγαπάει την Ελλάδα, υπήρξε ο πρώτος Έλληνας στυλίστας και έχει το ταλέντο και τη δεξιοτεχνία να περιγράφει συναισθήματα μέσα από τις γοητευτικές κομψές φιγούρες που δημιουργεί. Οι δημιουργίες του Vassili Zoulia, μιλάνε στην ψυχή σου.

Αυτό εξηγεί και τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Fashion Show του Zoulia, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στο Athens Xclusine Designers Weeks 2022, που διοργανώθηκε στο Ωδείο Αθήνων.

Λαμπερές παρουσίες

Στο Fashion Show του Zoulia, παρευρέθηκαν λαμπερές παρουσίες, ανάμεσα τους και ο εντυπωσιακός Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος για ακόμα μία φορά, τράβηξε τα βλέμματα, με την πρωτοποριακή εμφάνισή του.

Σχεδιαστές μόδας, καλοντυμένοι καλεσμένοι, κάμερες... το βράδυ έλαμπε, πριν ακόμα ξεκινήσει το fashion show.

Το Show ξεκινάει

Στο fashion show «We are family» οι δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια, με έμπνευση από την επιτυχημένη σειρά του Netflix, "Emily in Paris" και τα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου, παρουσιάστηκαν μέσα από ένα διαφορετικό, πρωτότυπο κόνσεπτ.

Στην πασαρέλα, είδαμε μεταξύ άλλων μοντέλα να κάνουν catwalk μαζί με τις μητέρες τους, ανάμεσα τους η εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά με την μητέρα της Αλεξάνδρα και η Ναταλία Δραγούμη με την κόρη της, Κλειώ Ρόμπερτς.

Ακολούθησαν, η Δωροθέα Μερκούρη με την αδελφή της και η Χριστίνα Πολίτη με την μητέρα της.

Παράλληλα, είδαμε ένα plus size μοντέλο και γυναίκες διαφορετικών ηλικιών, ανάμεσα τους και η Κυρία Τίτσα, η 79χρονη γυναίκα, που αγάπησε το ελληνικό κοινό, πριν από λίγο καιρό, μέσα από την εμφάνισή της στο GNTM.

Τα βλέμματα τράβηξαν επίσης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί μαζί με την κόρη της, Έλενα Γαλύφα και η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Το Fashion Show του Zoulia, αγκάλιασε όλες τις γυναίκες και απέδειξε ότι "είμαστε οικογένεια".

Να σημειωθεί μάλιστα, ότι, η επίδειξη είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων από την επίδειξη του Vassilis Zoulias, θα διατεθεί για τους σκοπούς της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ.

Οι δημιουργίες

Σχετικά με τις δημιουργίες, στο πρώτο μέρος του Show είδαμε neon σύνολα με εκτυφλωτικά χρώματα, συνδυασμένα με τα εντυπωσιακά κοσμήματα του Pericles Kondylatos.

Ακολούθησαν floral και λεοπάρ look, με τις κάπες και τα signature αξεσουάρ, όπως οι τσάντες να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Ρίξτε μία ματιά στο show:

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share