Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εντυπωσίασε η Κατερίνα Στικούδη στο Fashion Show του Tassou Mitropoulou στο AXDW

Όλα όσα έγιναν!

14 Νοεμβρίου 2022 11:47
Εντυπωσίασε η Κατερίνα Στικούδη στο Fashion Show του Tassou Mitropoulou στο AXDW
Από Αγάπη Μυργιώτη

Η 31η διοργάνωση του Athens Fashion Week ξεκίνησε χθες, Κυριακή 13 Νοεμβρίου και μέχρι και την Τετάρτη 16 του μήνα, εντυπωσιακά fashion shows για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, Ελλήνων σχεδιαστών, θα μετατρέψουν το Ωδείο Αθηνών, σε έναν μαγικό κόσμο της μόδας.

Διάσημοι και ανερχόμενοι σχεδιαστές παρουσίασαν χθες, τη νέα τους συλλογή. Η μέρα ξεκίνησε με fashion shows των, Passager by Nadia Chalimou, Myrto Dramountani, Cristiano Marcheli και έκλεισε με τον μοναδικό Tasso Mitropoulo.

Ο Tassos Mitropoulos

Ο Tassos Mitropolos, ξεκίνησε την καριέρα του από μικτή ηλικία, σχεδιάζοντας γυναικεία και ανδρικά χειροποίητα πλεκτά με κεντήματα και ζωγραφική στο χέρι, έχοντας τη φιλοσοφία ότι κάθε ρούχο πρέπει να είναι μοναδικό.

Το ταλέντο είναι ευδιάκριτο αν κοιτάξεις έστω και ένα ρούχο της συλλογής του. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι έκανε την πρώτη επίδειξη του σε ηλικία 17 ετών και σε ηλικία 23 ετών έκανε την πρώτη εταιρεία μαζικής παραγωγής σε χειροποίητα πλεκτά για γυναίκες με ιδιαίτερη αισθητική.

Σπούδασε σχέδιο στη Ρώμη στο Academia Dell'arte και έπειτα επέκτεινε τις συλλογές του σχεδιάζοντας βραδινά και casual ρούχα συμπληρώνοντας με δερμάτινα, γούνες, ζώνες, τσάντες και παπούτσια.

Όσα έγιναν στο Fashion Show

Στο φετινό Fashion Show, ο Tassos Mitropoulos, ξεχώρισε για ακόμα μία φορά. To show, άνοιξε η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη, φορώντας μία από τις δημιουργίες του σχεδιαστή, ένα έντονο πράσινο κορμάκι, το οποίο σκεπάζονταν με ένα δικτυωτό αστραφτερό, γεμάτο χρυσόσκονη φόρεμα και παρουσιάζοντας την φιλοσοφία της νέα του συλλογής.

Η νέα συλλογή του Tassou Mitropoulou, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, έχει στόχο να αναδείξει την προσωπικότητα και τον δυναμισμό κάθε γυναίκας. Βασική επιρροή στη συλλογή και τη χρωματική παλέτα ενός πολύχρωμου κύβου, είναι η ιδιαίτερη γλυπτική των φύλλων και οι έντονες λάμψεις.

Το show έκλεισε με την εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη, μέσα σε ένα τιρκουάζ φόρεμα - τουαλέτα και του Tassou Mitropoulou.

Δείτε εδώ την εντυπωσιακή εμφάνιση:

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share