Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Salt Water: Welcome to the world of MC2 ST BARTH

26 Ιουλίου 2022 12:38
Salt Water: Welcome to the world of MC2 ST BARTH
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νέα, περιζήτητη καλοκαιρινή συλλογή της MC2 ST BARTH πρωταγωνιστεί σε μια από τις βιτρίνες του πιο in fashion πολυκαταστήματος στο Attica στο City Link.

Η μπαντάνα, διαχρονική τάση πολλών δεκαετιών, αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο της φετινής κολεξιόν της MC2, με το οποίο έχει «ντυθεί» η βιτρίνα του Attica.

Η συλλογή διαθέτει μια έντονη χρωματική παλέτα, χαρακτηριστικά prints και σχέδια για όλη την οικογένεια. Μεταφερθείτε στον κόσμο της ST BARTH και απολαύστε ένα ατελείωτο χαρούμενο ταξίδι απαράμιλλης ποιότητας υφασμάτων, σχεδίων, στυλ, άνεσης, χρηστικότητας και εφαρμογής.

 Salt Water attica

Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 της MC2 ST BARTH είναι διαθέσιμη στον 2ο όροφο στο corner του brand και στον 5ο όροφο στο corner της Salt Water στο Attica City Link.

Η MC2 ST BARTH εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρεία Salt Water.

 Salt Water βιτρίνα

Η εταιρία Salt Water ιδρύθηκε το 1995, δημιουργώντας την αγορά επώνυμων συλλογών και εκφράζοντας την αίσθηση της πολυτέλειας στην καλοκαιρινή ένδυση. Εδώ και αρκετά χρόνια η Salt Water είναι το πλέον κυρίαρχο όνομα στο χώρο της καλοκαιρινής ένδυσης, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντας προτάσεις με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα συλλογή, MC2 ST BARTH επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.saltwatergreece.com.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share