Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ανακύκλωσε τα ρούχα σου με τον σωστό τρόπο!

16 Μαΐου 2022 12:52
Ανακύκλωσε τα ρούχα σου με τον σωστό τρόπο!

Όταν γεμίζουν οι ντουλάπες και οι εποχές αλλάζουν, μια εκκαθάριση είναι απαραίτητη για να μη μένουν τα ρούχα αχρησιμοποίητα και καταστρέφονται με το πέρασμα του χρόνου.

Η λύση δεν είναι “πέταξέ τα” αλλά “ανακύκλωσέ τα”, σύμφωνα και με την ιδέα της πρώτης πλατφόρμας μόδας στην Ελλάδα, το soFive, όπου μπορεί ο καθένας να πουλήσει ρούχα και αξεσουάρ που δεν χρειάζεται ή δεν φοράει πλέον, αγοράζοντας “νέα” κομμάτια, από άλλους χρήστες που έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο.

"Όντας μαμά πέντε παιδιών, έβλεπα χρόνο με τον χρόνο τις ντουλάπες να γεμίζουν με ρούχα και παπούτσια. Εμπνευσμένη λοιπόν από την ανάγκη για εξοικονόμηση χώρου αλλά και για συνεχή ανανέωση, γεννήθηκε η ιδέα του SoFive”, εξηγεί η Founder της πλατφόρμας.

sofive μεταχειρισμένα ρούχα

Η πρόταση της ανακύκλωσης μέσω του sofive.gr βοηθά τον καθένα να αποκτήσει vintage κομμάτια, δημιουργώντας stylish σύνολα στην καθημερινότητά του, δίνοντας τα δικά του “άχρηστα” σε εκείνους που θα τα επαναχρησιμοποιήσουν, εντάσσοντάς τα στην all-day γκαρνταρόμπα τους. Οπότε τίποτα δεν πάει χαμένο και όχι μόνο αυτό, αφού δίνεται η δυνατότητα με ένα κλικ να καταχωρίσει όποιος θέλει στην πλατφόρμα τα “άχρηστα” για εκείνον fashion items, δημιουργώντας το δικό του “κατάστημα” και κερδίζοντας χρήματα. Τόσο απλό, τόσο δημιουργικό, τόσο έξυπνο και φυσικά... τόσο μοδάτο!

sofive μεταχειρισμένα ρούχα

Κάνε τη σωστή κίνηση και γίνε μέλος της SoFive κοινότητας, μπες στο sofive.gr και δώσε στα ρούχα σου μια δεύτερη ζωή, γιατί τους αξίζει!

Δεν το φοράς; Πούλησέ το!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε: sofive.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share