Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πώς βρίσκω το ιδανικό μέγεθος δαχτυλιδιού;

3 Μαΐου 2022 15:16
Πώς βρίσκω το ιδανικό μέγεθος δαχτυλιδιού;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από την αγορά ενός κοσμήματος σίγουρα έχετε σκεφτεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας «ποιο είναι το μέγεθος του δαχτυλιδιού μου»; Οι αγορές για δαχτυλίδια (ειδικά στο διαδίκτυο)

μπορεί να είναι «πονοκέφαλος» αν δεν γνωρίζετε το μέγεθός σας - και η αγορά ενός δαχτυλιδιού σε λανθασμένο μέγεθος ενδέχεται να είναι απογοητευτική και ακριβή. Πώς λοιπόν μετράτε το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας και βεβαιώνεστε ότι είναι το κατάλληλο; Μην ανησυχείτε καθόλου. Σήμερα με τη βοήθεια των ειδικών από την DIAMONDJOOLS, οι αγορές δαχτυλιδιών θα γίνουν ευκολότερες για όλους, καθώς βρίσκονται εδώ για να μας βοηθήσουν με αυτόν τον εύχρηστο οδηγό μέτρησης μεγέθους δαχτυλιδιών!

Όσον αφορά τα μεγέθη δαχτυλιδιών, όλοι είμαστε διαφορετικοί: ένα άτομο μπορεί να έχει μεγαλύτερα από τον μέσο όρο δάχτυλα και το αντίστροφο, επομένως δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να προβλέψετε το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας με βάση το μέγεθος των ρούχων σας ή οτιδήποτε άλλο. Επιπλέον, όπως ειναι φυσικό, κάθε δάκτυλο αντιστοιχεί σε διαφορετικό μέγεθος δαχτυλιδιού.

Εάν αγοράζετε ένα ακριβό ή άκρως συναισθηματικό δαχτυλίδι που θα φοράτε κάθε μέρα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχετε το σωστό μέγεθος, επειδή δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε να το χάσετε ή να το βρείτε πολύ στενό για να το φορέσετε.

Ενώ μπορείτε να είστε πιο ευέλικτοι με τα μεγέθη για λιγότερο ακριβά δαχτυλίδια (ειδικά αν είστε χαρούμενοι να τα φοράτε σε οποιοδήποτε δάχτυλο), είναι σημαντικό να έχετε μια ιδέα για το εύρος μεγεθών που χρειάζεστε.

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ: Ακολουθούν οι κορυφαίες συμβουλές της DIAMONDJOOLS για τη μέτρηση μεγέθους του δαχτυλιδιού σας στο σπίτι. Φυσικά, μπορείτε να επισκεφθείτε αυτοπροσώπως ένα κοσμηματοπωλείο για να μετρήσετε το μέγεθός σας με μεγαλύτερη ακρίβεια.

ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΜΕ

Λάβετε υπόψη ότι το μέγεθος του δακτύλου σας θα αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα δάχτυλά σας θα τείνουν να είναι μεγαλύτερα τα βράδια και μπορεί να επηρεάζονται από τις ορμόνες, τον καιρό, τη φαρμακευτική αγωγή, την ενυδάτωση και άλλα.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, είναι καλή ιδέα να μετρήσετε ένα δαχτυλίδι πολλές φορές κατά τη διάρκεια μιας ημέρας ή ακόμα και σε διαφορετικές μέρες για να βρείτε το πραγματικό σας μέγεθος.

Επιπλέον, πρέπει να γνωρίζετε πως το μέγεθος του δαχτυλιδιού που θα επιλέξετε θα πρέπει να το αισθάνεστε άνετα κυρίως το βράδυ, όταν είστε ζεστοί και τα δάχτυλά σας είναι πιο πιθανό να διευρυνθούν σε μέγεθος.

ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ;

Ως οδηγός, το δαχτυλίδι σας πρέπει να εφαρμόζει αρκετά καλά στο δάχτυλό σας, ώστε να μην πέφτει, αλλά θα πρέπει επίσης να είναι αρκετά χαλαρό ώστε να εφαρμόζει πάνω από την άρθρωση χωρίς μεγάλη δυσκολία και να επιτρέπει φυσικές αλλαγές στο μέγεθος των δακτύλων που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας (και κάθε μήνα για πολλές γυναίκες).

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ Ή ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ;

Εάν είστε μεταξύ δυο μεγεθών δαχτυλιδιών ή υπάρχει μια λογική διαφορά στο μέγεθός σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι είναι πάντα καλύτερο να προτιμάτε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος εάν είναι χειμώνας και ένα ελαφρώς μικρότερο εάν είναι καλοκαίρι. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα δαχτυλίδι που είναι πολύ σφιχτό στο δάχτυλό σας ή που δεν μπορείτε να το αφαιρέσετε αν χρειαστεί.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ ΣΑΣ

Πώς βρίσκω το ιδανικό μέγεθος δαχτυλιδιού?

ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ

Εάν έχετε ένα δαχτυλίδι που σας ταιριάζει τέλεια, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας (ή για να μάθετε κρυφά το μέγεθος κάποιου άλλου εάν

αγοράζετε ένα δαχτυλίδι ως δώρο). Απλά μετρήστε την εσωτερική διάμετρο, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία.

Σε ένα Πίνακα Μεγεθών δαχτυλιδιού, βρείτε τη στήλη “Διάμετρος” και αναζητήστε την εσωτερική διάμετρο που αντιστοιχεί στη μέτρησή σας. Από εκεί θα βρείτε το μέγεθος του δαχτυλιδιού που σας ταιριάζει. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την ακριβή διάμετρο, επιλέξτε την αμέσως μεγαλύτερη!

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

Διαφορετικά, αν θέλετε να πάρετε μια γρήγορη απόφαση, υπάρχει μια άμεση αλλά λιγότερο ακριβής μέθοδος προσδιορισμού του μεγέθους του δαχτυλιδιού. Καλό είναι να έχετε κάποιον να σας βοηθήσει με αυτή τη μέθοδο.

  • Πάρτε μια κορδέλα ή μια μεζούρα.
  • Τυλίξτε τη γύρω από το δάχτυλό σας και βεβαιωθείτε ότι κάθεται εκεί που θα φορούσατε κανονικά ένα δαχτυλίδι.
  • Σημειώστε το σημείο όπου συναντά το χαρτί, όταν αισθάνεστε ότι έχετε μια άνετη εφαρμογή που είναι πιθανό να ταιριάζει πάνω από την άρθρωση σας.
  • Μετρήστε την απόσταση με έναν χάρακα που δείχνει χιλιοστά ή αντίστοιχα δείτε το μήκος που αναγράφει η μεζούρα στο σημείο που σημειώσατε.
  • Χρησιμοποιήστε ένα διάγραμμα μεγεθών δαχτυλιδιού για να προσδιορίσετε ποιο είναι το πιο κοντινό μέγεθος στη μέτρησή σας.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗ

Τέλος, εάν έχετε το χρόνο και γνωρίζετε ένα κοσμηματοπωλείο τοπικής κατασκευής ή ένα κοσμηματοπωλείο ανώτερης ποιότητας, τότε σας προτείνουμε να πάτε και να μετρήσετε το μέγεθός σας επαγγελματικά. Έπειτα, σημειώστε τα μεγέθη των δακτύλων για τα οποία θέλετε να αγοράσετε δαχτυλίδια, ώστε να έχετε ένα σημείο αναφοράς για το μέλλον.

Λάβετε υπόψη ότι τα δάχτυλά σας μπορεί να αυξηθούν ή να μειωθούν σε μέγεθος με την πάροδο του χρόνου με αύξηση ή απώλεια βάρους, καθώς και εξαιτίας άλλων παραγόντων, γι' αυτό αξίζει να το ελέγξετε ξανά αργότερα.

Στην DIAMONDJOOLS υπάρχει το κατάλληλο διαμάντι για κάθε ιστορία αγάπης, και θα φροντίσει ώστε το τέλειο δαχτυλίδι να ετοιμαστεί και να παραδοθεί σε σας, για να μπορέσετε να το προσφέρετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share