Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Kat Graham του «Vampire Diaries» με δημιουργία Celia Kritharioti σε pre oscar Party του Vanity Fair

Ανακηρύχθηκε Πρέσβειρα Καλής Θέλησης από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ

24 Μαρτίου 2022 14:03
Η Kat Graham του «Vampire Diaries» με δημιουργία Celia Kritharioti σε pre oscar Party του Vanity Fair
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες ημέρες πριν την τελετή των Όσκαρ και η εβδομάδα που διανύουμε είναι γεμάτη με τα γνωστά “pre Oscar events” στο Los Angeles!

Η πασίγνωστη ηθοποιός Kat Graham, γνωστή για το ρόλο της ως Bonnie Bennett στην τηλεοπτική σειρά του The CW "The Vampire Diaries" (2009-2017) εμφανίστηκε την Τρίτη 22/3 στο VANITIES PARTY του Vanity Fair με δημιουργία από την Spring/ Summer συλλογή της Celia Kritharioti Couture που παρουσιάστηκε στο Παρίσι! Πρόκειται για μια φούστα από φούξια οργάντζα και τοπ με μανίκια από ροζ κρεπ.

Kat Graham του Vampire Diaries

H Kat Graham όμως δεν είναι μόνο γνωστή για το ταλέντο της στην υποκριτική, αλλά και για την φιλανθρωπική της δράση, καθώς ανακηρύχθηκε Πρέσβειρα Καλής Θέλησης από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες του οργανισμού και εστιάζει κυρίως την προσοχή της στις γυναίκες και τα κορίτσια πρόσφυγες ανά τον κόσμο.

Kat Graham kritharioti

Η Celia Kritharioti έχει μεγάλη παράδοση στις εμφανίσεις των Oscars, έχοντας ντύσει πασίγνωστες ηθοποιούς, τραγουδίστριες και παρουσιάστριες για τη μεγάλη βραδιά, αλλά και τα πάρτυ που πραγματοποιούνται όλη την εβδομάδα στο L.A. Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος της Vogue Elaine Welteroth, η αγαπημένη σε όλους Maria Menounos, η εκρηκτική Nicole Scherzinger και οι ηθοποιοί Angela Sarafyan, Bella Thorne , Molly Sims & Laura Marano είναι μερικές μόνο από τις επώνυμες που έχουν εντυπωσιάσει με δημιουργίες Celia Kritharioti.

Kat Graham Vampire Diaries pre oscar

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Celia Kritharioti ή να μας επισκεφτείτε στο www.celiakritharioti.com.

 

Ροή ειδήσεων

Share