Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η συλλογή γυαλιών της Carrera για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 είναι εδώ και συναρπάζει!

Επτά πολλά υποσχόμενα μοντέλα για άψογο στιλ

22 Μαρτίου 2022 15:16
Η συλλογή γυαλιών της Carrera για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 είναι εδώ και συναρπάζει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

CARRERA | DUCATI ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ CARDUC 002/S

Σπορ γυαλιά ηλίου σε σχήμα μάσκας από πολυαμίδιο, που ξεχωρίζουν για το λογότυπο C της Carrera στο δεξιό ακροβραχιόνιο και το λογότυπο CARRERA στον αριστερό φακό, καθώς και το Ducati Stem στο αριστερό ακροβραχιόνιο και το λογότυπο της Ducati στον δεξιό φακό.

γυαλια-ηλιου

Το design των ίσιων βραχιόνων παραπέμπει στην γοητευτική γεωμετρία της μηχανής DUCATI Panigale, και έχει σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση κάτω από το κράνος. Χρωματική παλέτα: μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες και κόκκινους καθρεπτέ φακούς, γκρι με μαύρες λεπτομέρειες και ασημί φακούς, μαύρο ματ με πράσινους πολωτικούς φακούς, μαύρο με γκρι φακούς.

CARRERA | DUCATI ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ CARDUC 003/S

Γυαλιά ηλίου σε τετραγωνισμένο σχήμα από πολυαμίδιο, που ξεχωρίζουν για το λογότυπο C της Carrera στο δεξιό ακροβραχιόνιο και το λογότυπο CARRERA στον αριστερό φακό, καθώς και το Ducati Stem στο αριστερό ακροβραχιόνιο και το λογότυπο της Ducati στον δεξιό φακό.

γυαλια-ηλιου

Χρωματική παλέτα: μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες και κόκκινους καθρεπτέ φακούς, γκρι με μαύρες λεπτομέρειες και ασημί φακούς, μαύρο ματ με πράσινους πολωτικούς φακούς, μαύρο με γκρι φακούς.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ SIGNATURE CARRERA 274/S

Αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου SIGNATURE διαθέτουν σχήμα πιλότου από ελαφρύ ανοξείδωτο ατσάλι και αποπνέουν μια ρετρό και συνάμα φινετσάτη αίσθηση που ενισχύεται από τον σχεδιασμό του λεπτού μεταλλικού βραχίονα, αντλώντας έμπνευση από την Κληρονομιά της Μάρκας,

γυαλια-ηλιου

Χρωματική παλέτα: σκούρο μαυρισμένο ασημί με καφέ ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα/χρυσό με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/χρυσό με μπλε
καθρεπτέ φακούς πολλαπλών επιστρώσεων, μαύρο ματ με σκούρους γκρι φακούς.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ SIGNATURE CARRERA 273/S

Αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου SIGNATURE διαθέτουν ορθογώνιο σχήμα από ελαφρύ ανοξείδωτο ατσάλι και περιγράμματα από πολυαμίδιο έγχυσης, ενώ αποπνέουν μια ρετρό και συνάμα φινετσάτη αίσθηση που ενισχύεται από τον σχεδιασμό πτερυγίου του μεταλλικού βραχίονα, αντλώντας έμπνευση από την Κληρονομιά της Μάρκας,

γυαλια-ηλιου

Χρωματική παλέτα: Ταρταρούγα/χρυσό με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/χρυσό με γκρι/καφέ φακούς, μαύρο με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο ματ με γκρι πολωτικούς φακούς, ταρταρούγα/χρυσό με σκούρους γκρι φακούς.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ SIGNATURE CARRERA 279/S

Αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου SIGNATURE διαθέτουν ένα σύγχρονο αλλά ρετρό έμπνευσης τετραγωνισμένο σχήμα από ελαφρύ πολυαμίδιο έγχυσης, και παρουσιάζουν μια νέα εκδοχή του στοιχείου GRID, ως ελαφριά υφή στο εσωτερικό των βραχιόνων.

γυαλια-ηλιου

Οι βραχίονες είναι σχεδιασμένοι σε σχήμα πτερυγίου, εμπνευσμένοι από την Κληρονομιά της Μάρκας, και διαθέτουν εναλλάξιμη και εύκαμπτη σαρνιέρα, που προσθέτει επιπλέον άνεση στο μοντέλο. Χρωματική παλέτα: μπλε με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο ματ με πράσινους πολωτικούς φακούς, μαύρο/χρυσό με σκούρους γκρι φακούς, Ταρταρούγα με
γκρι φακούς.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ FLAG LAB – FLAGLAB 12

Η Carrera στην πιο τολμηρή της εκδοχή: αυτή η μάσκα ηλίου καταργεί τα στερεότυπα του συμβατικού σχεδιασμού και καταφέρνει να ξεχωρίζει με το υπερμέγεθες και σμιλευμένο της σχήμα από μέταλλο με χαρακτηριστικές βίδες, συνδυασμένη με βραχίονες από ασετάτ, που ξεχωρίζουν χάρη στο μεταλλικό λογότυπο C, καθώς και τα ανατομικά, άνετα επιρρίνια, αποπνέοντας μια πραγματικά αντισυμβατική έκφραση του στιλ.

γυαλια-ηλιου

Χρωματική παλέτα: μαύρο με γκρι φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, ροζ χρυσό με μαύρους βραχίονες και ροζ χρυσούς καθρεπτέ φακούς, μοβ με λευκούς βραχίονες και μοβ φακούς πολλαπλών επιστρώσεων, κίτρινο με μαύρους βραχίονες και χρυσούς καθρεπτέ φακούς, ασημί με μαύρους βραχίονες και γκρι καθρεπτέ φακούς.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ FLAG – CARRERA 1045/S

Εκφράζοντας το αυθεντικά τολμηρό πνεύμα της μάρκας και με σύγχρονη αίσθηση, αυτά τα γυαλιά ηλίου από πολυαμίδιο διαθέτουν σχήμα «δάκρυ», που ενισχύεται από την εμβληματική σημαία Carrera, ως εντυπωσιακή λεπτομέρεια, για ξεχωριστό αποτέλεσμα.

γυαλια-ηλιου

Χρωματική παλέτα: μπεζ διάφανο με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/χρυσό με καφέ φακούς, μαύρο ματ με γκρι ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς,
ταρταρούγα με πράσινους ντεγκραντέ φακούς.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share