Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε το πιο στυλάτο trend στα μαλλιά της για το 2022

Είναι ότι πιο στυλάτο για τη φετινή σεζόν

18 Ιανουαρίου 2022 21:36
Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε το πιο στυλάτο trend στα μαλλιά της για το 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άνοιξε τη ντουλάπα σου και ψάξε τα συρτάρια σου... ήρθε η στιγμή να βρεις εκείνους τους φιόγκους που φόραγες παλιότερα στα μαλλιά σου. Πρόκειται, για μία τάση στα μαλλιά που επανέρχεται δυναμικά το 2022, όπως είδαμε και στις επιδείξεις ραπτικής για τη σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνα.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη, φόρεσε χτες έναν υπέροχο βελούδινο φιόγκο στα μαλλιά της και μας έδωσε τον ρομαντισμό που έχουμε τόσο ανάγκη σε αυτές τις περίεργες μέρες που διανύουμε.

Οι φιόγκοι για τα μαλλιά είναι ένα αγαπημένο αξεσουάρ και στο κόκκινο χαλί για πολλές διασημότητες με επιρροή του εξωτερικού. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ 6+1 λάθη που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις στο κομμάτι της μόδας.

Σάλος με την Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη από το παρελθόν της που προκάλεσε σούσουρο (Video)

Μια αποκάλυψη για το επάγγελμα που έλεγε ως παιδί ότι θέλει να ακολουθήσει έκανε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όταν ήταν πολύ μικρή έλεγε ότι θέλει να γίνει δασκάλα ενώ μεγαλώνοντας άρχισε να φτιάχνει περιοδικά τα οποία πούλαγε κιόλας. Παράλληλα, στο φως ήρθε το τρυφερό φιλί της Ρούλας Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη στο πλατό του «Πρωινού Καφέ»!

«Εγώ δασκάλα έλεγε ως παιδί ότι θέλω να γίνω. Δε ξέρω γιατί. Μου άρεσε η επαφή με τα παιδάκια. Έτσι το σκεφτόμουν. Μικρή όμως και μάζευα και τα παιδάκια της γειτονιάς μου. Μιλάω για πολύ μικρή. Το επόμενο που έκανα ήταν που έφτιαχνα περιοδικά δικά μου. Τύπου επτά σελίδες το καθένα, διαφορετικά μεταξύ τους. Τα πούλαγα κιόλας. Δεν ήξερα ότι αυτό λέγεται δημοσιογράφος, εκδότης, οτιδήποτε. Μου έκανε απλά κέφι» είπε η παρουσιάστρια.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share