Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Η Audemars Piguet παρουσίασε τις καινοτομίες του οίκου για το 2021 στο Beefbar Athens

Μέσα από μια σειρά μοναδικών private dinners

30 Νοεμβρίου 2021 12:00
Η Audemars Piguet παρουσίασε τις καινοτομίες του οίκου για το 2021 στο Beefbar Athens
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας Audemars Piguet παρέθεσε μια σειρά από private dinners στο Beefbar Athens για εκλεκτούς καλεσμένους, αφιερωμένα στα novelties για το 2021.

Κατά τη διάρκεια των private dinners στο Beefbar Athens παρουσιάστηκαν τα νέα μηχανικά μοντέλα αλλά και οι εξελιγμένοι Royal Oak χρονογράφοι που εμφανίζονται στα 42 χιλιοστά, με μηχανισμούς νέας γενιάς.

Παυλίνα Μπεχράκη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Σίλια Κριθαριώτη, Γιώργος Ντάβλας.
Παυλίνα Μπεχράκη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Σίλια Κριθαριώτη, Γιώργος Ντάβλας.

Απολαμβάνοντας την ανεπανάληπτη θέα στον Σαρωνικό από τη βεράντα του Beefbar Athens και τις μοναδικές γεύσεις από το menu που είχε σχεδιάσει ειδικά για τα private dinners ο chef του εστιατορίου, οι λάτρεις του οίκου θαύμασαν τα νέα σχέδια της Audemars Piguet και τους κλασικούς χρονογράφους, δοκίμασαν τα μοντέλα που τους εντυπωσίασαν και ενημερώθηκαν για τις καινοτομίες.

Χάρης Ντάβλας, Όλγα Πάστρα, Σπύρος Λιακωτίτης.
Χάρης Ντάβλας, Όλγα Πάστρα, Σπύρος Λιακωτίτης.

Σχετικά με την Audemars Piguet

Η Audemars Piguet είναι η παλαιότερη εταιρεία κατασκευής ρολογιών υψηλής ωρολογοποιίας που βρίσκεται ακόμα στα χέρια των ιδρυτικών οικογενειών της (Audemars και Piguet). Με έδρα το Le Brassus από το 1875, η εταιρεία έχει καλλιεργήσει γενιές ταλαντούχων τεχνιτών, αναπτύσσοντας συνεχώς νέες δεξιότητες και τεχνικές και διευρύνοντας το savoir-faire για να καθορίσουν τάσεις που ξεπερνούν τους κανόνες. Στο Vallée de Joux, στην καρδιά της ελβετικής Jura, η Audemars Piguet δημιούργησε πολλά αριστουργήματα, που μαρτυρούν το προγονικό savoir-faire και το πνεύμα της αναζήτησης. Καθώς μοιράζεται το πάθος της με τους λάτρεις του ρολογιού ανά τον κόσμο, μέσα από τη γλώσσα των συναισθημάτων, η Audemars Piguet έχει δημιουργήσει μια εμπνευσμένη κοινότητα ανταλλαγής δημιουργικών πρακτικών.

Born in Le Brassus, raised around the world – www.audemarspiguet.com

Audemars Piguet Boutique Athens, Βουκουρεστίου 21, Αθήνα 106 71

 

Ροή ειδήσεων

Share