Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτό το μίνι ζακάρ φόρεμα με τα 13,90 θα γίνει το νέο σου αγαπημένο

Δεν θα θες να το βγάλεις από πάνω σου!

15 Νοεμβρίου 2021 11:05
Αυτό το μίνι ζακάρ φόρεμα με τα 13,90 θα γίνει το νέο σου αγαπημένο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές φορές ψάχνουμε με τις ώρες να βρούμε στην ντουλάπα μας τα ρούχα που θα επιλέξουμε για την δουλειά μας ή την βόλτα μας. Φυσικά, θέλουμε κάθε μέρα να κάνουμε διαφορετικούς συνδυασμούς και να δείχνουμε λαμπερές και στυλάτες. Τότε είναι που μας έρχεται στο μυαλό η σκέψη την επόμενη φορά να αγοράσουμε ένα ρούχο με ευελιξία. Ένα ρούχο δηλαδή που να μπορούμε να το συνδυάσουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και για πολλές περιστάσεις.

Η cream fashion μας δίνει τη λύση με το μίνι ζακάρ φόρεμα, το οποίο είναι τόσο στυλάτο και άνετο όσο και ευέλικτο για το προσαρμόσεις κάθε φορά στην περίσταση που θες.

Μάλιστα, το φόρεμα κοστίζει μόλις 13,90, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται και σε έκπτωση. Με την ευκαιρία δες εδώ ποιο είναι το κολάν που θα αναδείξει τέλεια το σώμα σου.

Πως να συνδυάσεις το φόρεμα

Ένας πολύ ωραίος τρόπος να συνδυάσεις το συγκεκριμένο φόρεμα είναι να φορέσεις εσωτερικά ένα πουκάμισο με διάφανα και μεγάλο μανίκια. Αυτή η ιδέα είναι πολύ φρέσκια και θα κάνει το ντύσιμο σου να φαίνεται πολύ μοδάτο. Από κάτω φόρεσε ένα αρβυλάκι.

Επιπλέον, μία ακόμα πολύ ωραία ιδέα είναι να φορέσεις από μέσα ένα μονόχρωμο πουλόβερ και από κάτω ένα ζευγάρι λευκά sneakers.

Μία ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να φορέσεις από μέσα ένα λευκό πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια και να προσθέσεις μία χοντρή χρυσή αλυσίδα.

 Αυτό το μίνι ζακάρ φόρεμα με τα 13,90 θα γίνει το νέο σας αγαπημένο

Γιατί ζακάρ

Το ζακάρ έχει μεγάλη ιστορία την οποία θα γνωρίζουν οι λάτρεις της μόδας.

Πριν από εκατοντάδες χρόνια, υφάσματα με πολύπλοκα μοτίβα, που ονομάζονται μπροκάρ, ήταν δύσκολο να κατασκευαστούν. Μόνο τα πλουσιότερα μέλη της κοινωνίας μπορούσαν να έχουν τέτοια πολυτέλεια, συνήθως στη μορφή ρούχων ή ταπετσαριών. Επομένως, τα υφάσματα αυτά ήταν σύμβολα κύρους και πλούτου, αλλά μπορούσαν να υφανθούν μόνο στο χέρι – μία κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία.

Η δουλειά ήταν πολύ κουραστική για τους δημιουργούς. Τότε ένας από αυτούς τους εργάτες, ο Joseph-Maria Jacquard, θέλησε να δημιουργήσει μία συσκευή που να είναι πιο αποτελεσματική, να απαιτεί λιγότερη δουλειά και να δημιουργεί καλλιτεχνικά σχέδια στο ύφασμα.

Το αποτέλεσμα ήταν ο αργαλειός Jacquard, που ονομάζεται επίσης μηχανισμός Jacquard, εξάρτημα Jacquard ή σύστημα Jacquard. Παίρνοντας παράδειγμα από τις διάτρητες κάρτες που χρησιμοποιούνταν στα μηχανικά πιάνα τότε, η συσκευή βελτιώθηκε και μπορούσε να διαβάσει μεγάλες σειρές διάτρητων ξύλινων καρτών και να πλέξει ήδη σχεδιασμένα μοτίβα στο ύφασμα. Αυτή η μορφή “ανάγνωσης κώδικα” προσαρμόστηκε και χρησιμοποιήθηκε αργότερα στους υπολογιστές, αλλά αφού άλλαξε για πάντα τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται τα υφάσματα με μοτίβα.

Βρες εδώ το φόρεμα

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share