Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

BAYA: Αυτό είναι το κολάν που θα αναδείξει τέλεια το σώμα σας

Φτιάχνετε από ανακυκλωμένα υλικά και είναι πολύ άνετο!

9 Νοεμβρίου 2021 15:45
BAYA: Αυτό είναι το κολάν που θα αναδείξει τέλεια το σώμα σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για σένα που αγαπάς τα άνετα αθλητικά ρούχα και θέλεις να γυμνάζεσαι παράλληλα και με στυλ σου βρήκαμε το πιο άνετο και μοδάτο αθλητικό κολάν, που κολακεύει το σώμα ενώ μάλιστα έχει δημιουργηθεί κάτω από άριστες συνθήκες παραγωγής. Μπορείς να συνδυάσεις τέλεια το συγκεκριμένο κολάν με το all time classic φούτερ από τα ZARA με 9,99 ευρώ.

Το αθλητικό κολάν της εταιρείας BAYA, με reflective λεπτομέρεια και ρίγα διαθέτει ειδική σούρα στο πίσω μέρος που ανασχηματίζει (push up) και ανορθώνει τους γλουτούς με τη τεχνολογία butt lift.

Το ύφασμα είναι αθλητικών προδιαγραφών και συμπίεσης που στηρίζει και αναδεικνύει τη σιλουέτα αλλά και ταυτόχρονα απομακρύνει τον ιδρώτα. Έτσι, προσφέρει άνετη εφαρμογή και στήριξη κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο κολάν "είναι υπέρμαχος της κλιματικής αλλαγής" καθώς κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα υφάσματα τα οποία παράλληλα βοηθούν στην ελαχιστοποίηση τοξικών ρύπων και κατά συνέπεια δεν επιβαρύνει την υγεία των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την κατεργασία και κατά συνέπεια δημιουργία του ενδύματος.

Αθλητικό κολάν baya

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share