Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πως να φορέσεις το σακάκι σου, για να δείχνεις πιο στιλάτη

Το σακάκι είναι ένα από τα πιο σικάτα κομμάτια στη γκαρνταρόμπα μας

8 Νοεμβρίου 2021 10:57
Πως να φορέσεις το σακάκι σου, για να δείχνεις πιο στιλάτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι σοφιστικέ, φοριέται και ως ελαφρύ πανωφόρι με το τζιν σας και δίνει τύπο σε κάθε look.

Φέτος το φθινόπωρο, τα σακάκια επανέρχονται δυναμικά στη μόδα ως blazers, με overiszed fit, τονισμένους ώμους και πλούσιο μήκος ή σε πιο fitted εκδοχές με κουμπιά.

Αμάνικο μπουφάν από τα H&M που θα απογειώσει το στυλ σας σε τιμή σοκ!

Είναι πάντα μια καλή ιδέα να επενδύσετε σε ένα καρό σακάκι, ενώ οι μονόχρωμες εκδοχές του σε μπεζ και γκρι συνδυάζονται εύκολα με όλα και κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Ωστόσο, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι στα oversized σακάκια, ειδικά αν τα έχετε αγοράσει από δεύτερο χέρι, τα μανίκια πέφτουν ενίοτε φαρδιά.

Το πιο κομψό fit είναι εκείνο με τα ελαφρώς σηκωμένα στη μέση μανίκια, σε στιλ τρία τέταρτα, που κάνει το blazer πιο σπορ αλλά και πρακτικό -δίνει ελευθερία κινήσεων.

Η fashion blogger Sevina Metodieva ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει ένα έξυπνο στιλιστικό τρικ για να κρατήσεις τα μανίκια του σακακιού σταθρά ανασηκωμένα.

Θα χρειαστείτε μόλις δύο λεπτά λαστιχάκια μαλλιών, τα οποία θα περάσετε στο μπράτσο σας, λίγο πιο κάτω από τον αγκώνα.

Σηκώνοντας το μανίκι μαζί με το λαστιχάκι, στερεώστε το ώστε να διπλώνει κάποια εκατοστά υφάσματος -έτσι, κρύβεται το λάστιχάκι και το μανίκι μένει in place, ενώ μπορείτε να το αυξομοιώσετε το ύψος ανάλογα με το πόσο σφιχτό είναι το λαστιχάκι.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share