Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Fashion: Αυτό είναι το no1 trend για τα χειμερινά σας outfits

Κομψές από το πρωί μέχρι το βράδυ

2 Νοεμβρίου 2021 14:33
Fashion: Αυτό είναι το no1 trend για τα χειμερινά σας outfits
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ενεργό ξεκίνημα της νέας καθημερινότητας επαναφέρει στο προσκήνιο τη διάθεση για φρέσκους στυλιστικούς συνδυασμούς και δυναμικά σύνολα. Φέτος, ποντάρουμε σε διαχρονικά κομμάτια που συνδυάζουν ασυναγώνιστο στυλ με μοναδική ευελιξία και φινέτσα.

Η δερμάτινη φούστα ανακηρύσσεται σε μία must επιλογή, τόσο στη midi αλλά και στη μίνι εκδοχή της. Σετάρεται με τα πάντα, αποτελώντας ένα super ευέλικτο κομμάτι που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Ιδίως αν τη συνδυάσετε με αυτό το καταπληκτικό σακάκι

δερμάτινη-φούστα

Κολακευτική αλλά και άκρως αισθησιακή η υφή της, την καθιστά κατάλληλη για τα βραδινά σύνολα, που θα μας συνοδέψουν σε όλες τις επερχόμενες νύχτες ξέφρενης διασκέδασης. Για ένα preppy αποτέλεσμα αρκεί να φορεθεί με ένα ζευγάρι μοκασίνια, ένα ραφιναρισμένο πουκάμισο και ένα ακαδημαϊκό σακάκι, ενώ σεταρισμένη μαζί με άλλα δερμάτινα κομμάτια αναβαθμίζει απευθείας κάθε εμφάνιση με έξτρα δόσεις coolness .

Στο ξεκίνημα μίας νέας πιο eco-friendly εποχής, υιοθετούμε μία πιο βιώσιμη προσέγγιση στις ενδυματολογικές μας επιλογές, επενδύοντας σε αναβαθμισμένα faux-leather κομμάτια, που υπόσχονται μεγάλη διάρκεια και εξελιγμένο στυλ.

 

Ροή ειδήσεων

Share