Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Bershka: Το πουλόβερ που θα λατρέψεις σε τιμή σοκ! - Κοστίζει μόνο 9.59 €

Τρέξε να το προλάβεις!

26 Οκτωβρίου 2021 10:39
Bershka: Το πουλόβερ που θα λατρέψεις σε τιμή σοκ! - Κοστίζει μόνο 9.59 €
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σίγουρα θέλετε να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με τα πιο in items της σεζόν. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε το τέλειο πλεκτό πουλόβερ από τα καταστήματα Bershka που θα κάνει τις εμφανίσεις σας μοναδικές.

Το φαρδύ πλεκτό πουλόβερ, το οποίο έχει μοναδικό χρώμα μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και φυσικά δεν θα πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Κοστίζει 9,59 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε online μπαίνοντας εδώ. Για καθημερινές εμφανίσεις μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι.

Bershka: Το πουλόβερ που θα λατρέψεις σε τιμή σοκ! - Κοστίζει μόλις 9.59 €
Το πουλόβερ που θα λατρέψεις σε τιμή σοκ!

Σύντομη περιγραφή

  • Περιγραφή

Μέγεθος μοντέλου: S

  • Ύψος μοντέλου: 170 cm

Χρώμα: Καφέ

Bershka: Ξεχωριστό μαύρο παντελόνι σε τιμή σοκ! - Κοστίζει μόνο 15.59€

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το τέλειο ψηλόμεσο παντελόνι που κάνει πάταγο και έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες με μόλις 15.59€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές για να είσαι πάντα in fashion και παράλληλα να κάνετε οικονομία!

Έτσι και σήμερα λοιπόν, σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων εντοπίσαμε το παντελόνι που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση και όχι άδικα μιας και μιλάμε για ένα παντελόνι με ιδιαίτερο κόψιμο. Μπορείς να το βρεις online ΕΔΩ. Μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με πουκάμισο, για πιο σικ εμφανίσεις!
 Bershka: Ξεχωριστό μαύρο παντελόνι σε τιμή σοκ! - Κοστίζει μόνο 15.59 € Bershka: Ξεχωριστό μαύρο παντελόνι σε τιμή σοκ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share