Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H&M: Απαλό φούτερ σε τιμή σοκ!

Τρέξτε να προλάβετε!

24 Οκτωβρίου 2021 13:32
H&M: Απαλό φούτερ σε τιμή σοκ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η θερμοκρασία έχει αλλάξει αισθητά. Σίγουρα θα χρειαστεί να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με καινούργια μπλουζάκια. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε αυτό το τέλειο φούτερ από τα καταστήματα Η&Μ που θα κάνει τις εμφανίσεις σας μοναδικές.

Βγαίνει σε διάφορα χρώματα που λατρεύουμε όλα τα κορίτσια! Μπορείς να το βρεις και online εδώ, καθώς κοστίζει 19,99 €! Μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με αυτό το τζιν.

 H&M: Φούτερ με μοναδικό χρώμα σε τιμή σοκ!

Περιγραφή

  • Φούτερ με κουκούλα σε φαρδιά γραμμή.
  • Κουκούλα με διπλό ύφασμα και κορδόνι, μακρύ, ρεγκλάν μανίκι και ριμπ μανσέτα και τελείωμα.
  • Απαλό χνουδωτό εσωτερικό.

H&M: Απίστευτο φουσκωτό μπουφάν σε σούπερ τιμή!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ καθημερινά για να σας βρίσκει τα πιο fashion items της σεζόν για να πραγματοποιείτε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Έτσι λοιπόν σε μια έρευνα αγοράς που κάναμε ανακαλύψαμε στα καταστήματα H&M ένα απίστευτο μπουφάν καπιτονέ για να κάνετε τις εμφανίσεις σας πιο στιλάτες.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μαύρο μπουφάν με ζώνη σε δύο μοναδικές αποχρώσεις που σίγουρα θα σας ξετρελάνει καθώς κοστίζει μόνο 39,99 ευρώ. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online από το e-shop με ένα κλικ εδώ! Παράλληλα σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το άνετο παντελόνι.

Απίστευτο φουσκωτό μπουφάν σε σούπερ τιμή!

H&M: Απίστευτο φουσκωτό μπουφάν σε σούπερ τιμή!

Περιγραφή

Υφασμένο, καπιτονέ φουσκωτό μπουφάν με κουκούλα με κορδόνι, φερμουάρ μπροστά, μπροστινές τσέπες-φιλέτο, ντυμένο λάστιχο στην άκρη του μανικιού και κρυφό κορδόνι στο τελείωμα. Με φόδρα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share